نرم‌افزار باران

بازاریابی رستوران +15 ایده افزایش فروش رستوران و فست فود

بازاریابی رستوران

چشم‌انداز تجارت رستوران با ظهور فناوری دیجیتال کاملاً دگرگون شده است. اکنون مردم برای صرف ناهار بیرون از منزل گزینه‌های بسیاری دارند؛ بنابراین رستوران‌ها باید برای جلب توجه مشتری با یکدیگر رقابت کنند.

قطعا یکی از مهمترین پارامترهای داشتن یک رستوران ایده آل، میزان فروش و سودآوری آن است. دیگر صاحبان این کسب‌وکارها برای بازاریابی رستوران خود به بازاریابی دهان‌به‌دهان سنتی وابسته نیستند. بلکه امروزه دیجیتال مارکتینگ حرف اول را می‌زند و اخیرا بیشتر رستوران‌ها از رسانه‌های دیجیتال و فناوری موبایل بهره می‌برند. داشتن یک سیستم یکپارچه مدیریت رستوران که شامل خرید نرم افزار رستوران، پیامک رسان،باشگاه مشتریان، نظرسنجی و… می شود، قطعا می تواند فرایند بازاریابی را تسهیل کرده و موجب افزایش فروش و حاشیه سود رستوران شما شود.

آموزش بازاریابی رستوران

بازاریابی رستوران چارچوب‌های مخصوص به خودش را دارد. برای فراگرفتن اصول بازاریابی رستوران چند راه پیش رو دارید:

  • مطالعه کتاب های بازاریابی رستوران

با مطالعه کتاب‌های معتبر در این زمینه می‌توانید دانش بازاریابی خودتان را ارتقا دهید. در ادامه به چند کتاب مفید در این زمینه اشاره می‌کنیم.

 

  • شرکت در دوره‌های آموزش بازاریابی رستوران

همه انسان‌ها نیاز به آموزش دارند. فرق انسان‌های موفق با افرادی که شکست می‌خورند در میزان مهارت‌های آنها است. با شرکت در دوره‌های اموزش بازاریابی می‌توانید مهارت‌هایتان را در این زمینه ارتقا دهید.

  • بهره‌گیری از مشاوره کارشناسان بازاریابی

دریافت مشاوره‌های بازاریابی یکی از بهترین گزینه‌ها برای موفقیت شما است. می‌توانید از مشاوره‌های تلفنی، حضوری و آنلاین در این زمینه بهره بگیرید.

طرح بازاریابی رستوران

با توجه به رقابت شدید وشکست حدودا 60 درصدی میزان تجارت رستوران‌ها، بسیار مهم است که نه تنها طرح بازاریابی درست بلکه درجه یکی در پیش بگیرید. تحقیقات نشان داده است که موفقیت در تجارت رستوران فراتر از پخت غذاست. موفقیت هر کسب‌وکار رستورانی به استراتژی‌های بازاریابی آن وابسته است. دیگر راه اندازی رستوران لزوما به معنای موفقیت در این کسب و کار نیست.

رستوران خود را مدرن کنید

همه فرایندهای رستورانتان را مانند منوی دیجیتال، فروش، حسابداری، باشگاه مشتریان و…

به نرم افزار رستوران باران بسپارید. 

در هنگام شروع یک کمپین بازاریابی و پیش از ریختن طرح بازاریابی مدنظرتان، ابتدا درک مخاطبان هدف ضروری است. آیا برای نسل جوان یا خانواده‌های فرزنددار بازاریابی می‌کنید؟ به یاد داشته باشید که گروه‌های مختلف چگونه به تبلیغات مختلف پاسخ می‌دهند. با درک مخاطبان خود، می‌توانید اطمینان حاصل کنید که پیام برند شما به وضوح توسط مشتریان هدف شما شنیده می‌شود و منابع بازاریابی خود را هوشمندانه خرج می‌کنید. هرچه با وضوح بیشتری بتوانید مخاطبان هدف خود را تعریف کنید، ایجاد محتوا، تبلیغات آسان‌تر خواهد بود. به عنوان مثال اگر شما رستورانی برای نسل جوان را می‌گردانید باید محتوایی تولید کنید که مورد علاقه این نسل باشد و از زبان آنها استفاده کند.

طرح بازاریابی کسب و کار برای رستوران

استراتژی‌های افزایش فروش رستوران و فست‌ فود

برای کمک به شما لیستی از استراتژی‌ها و تاکتیک‌های بازاریابی رستوران و فست‌وفود را گردآوری کرده‌ایم. این ایده‌ها کل طیف فعالیت‌های تبلیغاتی را شامل می‌شود، از راه‌اندازی آنلاین گرفته تا استفاده از جستجو و رسانه‌های اجتماعی، تا اجرای استراتژی‌های آفلاین تا بتوانید مشتری، فروش و حاشیه سود رستوران خود را فزایش دهید.

1- از بازاریابی ایمیلی بهره بگیرید

ایمیل مارکتینگ در بازاریابی رستورانتقریباً تمام مقالات مربوط به بازاریابی رستوران ارسال «خبرنامه ایمیل» را به عنوان راهی برای جذب مشتری بیشتر پیشنهاد می‌کنند. اما از آنجا که تقریباً هر شرکتی از بازاریابی ایمیل استفاده می‌کند، فقط ارسال یک ایمیل کلی آن هم ماهی یک بار معمولاً تأثیری نخواهد داشت. بخاطر داشته باشید که برای جلب توجه در صندوق ورودی ایمیل افراد تقریباً با بزرگترین مارک‌های جهان رقابت می‌کنید. ایمیل یک کانال بازاریابی عالی است. باید بدانید برای کسی که در 3 ماه گذشته فقط یک بار با شما شام خورده است در مقایسه با شخصی که هفته ای یک بار آمده است، چه مطلبی ارسال ‌کنید؟

براساس تعداد دفعات سفارش (سالی یک بار / تعطیلات و غیره) و مناسبت‌ها (ناهار شرکت‌ها/ مهمانی‌های تولد / و غیره) لیست‌های تقسیم شده ایمیل ایجاد کنید. به هر گروه یک پیام سفارشی همراه با نکات خاص مربوط به رویداد رایگان برای آنها ارسال کنید. همچنین مطمئن شوید که ایمیل‌ها را به درستی زمان‌بندی کرده‌اید (سه تا شش ماه قبل از جشن سال نو، یک ماه قبل از جشن تولد بعدی و…).

ارسال ایمیل‌های یادآوری تولد را فراموش نکنید.  روز تولد مهمترین روز برای بیشتر افراد در سال است. رستوران‌ها بر سر این موضوع رقابت می‌کنند زیرا معمولاً تعداد مهمان‌ها و هزینه کلی آن زیاد است.

گام اول برای این کار ثبت روز تولد مهمانان شماست. می‌توانید از آنها تلفنی سوال کنید یا نظرسنجی انجام دهید. وادار کردن مشتری به پر کردن فرم‌ها به صورت حضوری و یا به صورت آنلاین نیز روش دیگر است.

2- یک وب‌سایت عالی راه‌اندازی کنید

داشتن یک وب‌سایت برای تجارت رستورانتان معادل داشتن یک فروشگاه مواد غذایی در هر قسمت از جهان است. اگر می‌خواهید رستوران شما بزرگ شود، باید وب‌سایتی حرفه‌ای راه بیندازید. اینگونه مشتریانتان به راحتی به شما دسترسی خواهند داشت. همچنین سعی کنید گزینه رزرو آنلاین را به سایتتان اضافه کنید. در نظر بگیرید که گرچه راه‌اندازی وب‌سایت کار زیادی می‌طلبد اما باور کنید پاداش آن در مقایسه با کاری که انجام می‌دهید، هیچ است.

3- حساب Google my Business ایجاد کنید

ثبت موقعیت رستوران روی نقشه گوگلیک حساب Google my Business برای خودتان راه بیندازید و سپس موقعیت مکانی، برخی از تصاویر، لینک وب‌سایت، شماره تماس و سایر اطلاعات کسب‌وکار خود را در نقشه گوگل (Google Maps) ثبت کنید. با این کار، وقتی افراد در حال جستجوی محصول یا خدمتی در منطقه اطراف خود هستند، کسب‌وکار شما را پیدا می‌کنند، با شما تماس گرفته و یا وارد وبسایت شما می شوند.

4- سئو محلی را در اولویت قرار دهید

بهینه‌سازی موتور جستجوی محلی، بهینه‌سازی وب‌سایت رستوران محلی شما برای رتبه‌بندی بالا در صفحات Google براساس کلمات کلیدی است که کاربران محلی در مورد شهر یا منطقه شما جستجو می‌کنند (مانند «بهترین پیتزا فروشی مشهد»). به‌منظور بهینه‌سازی وب‌سایت خود برای سئو محلی، با استفاده از ابزارهای رایگان مانند Google Keywords Planner یا Keywordtool.io، کلمات کلیدی مورد نظر مخاطبان خود را جستجو کنید. سپس، توسعه وب‌سایت خود را بر رتبه‌بندی این اصطلاحات متمرکز کنید.

انجام سئو محلی ساده نیست، اما می‌تواند پاداش‌های بزرگی داشته باشد. با توجه به اینکه 75درصد از کاربران هرگز از صفحه اول نتایج جستجو عبور نمی‌کنند، قرار گرفتن در فهرست اول در صفحات نتایج جستجوی محلی می‌تواند تأثیر بسزایی در بازدید و درآمد شما داشته باشد.

5- یک داستان جذاب تعریف کنید

استفاده از داستان منحصر به فرد برند شما می‌تواند تاکتیکی عالی برای برجسته‌سازی رستوران و به‌یادماندنی‌تر شدن نام تجاری شما باشد.

6- برای تشویق به وفاداری از یک برنامه پاداش استفاده کنید

برنامه‌های پاداش، مشتریان را تشویق به مراجعه مکرر به رستوران شما می‌کند و آنها را ترغیب می‌کند که هر چه بیشتر خرج کنند، هدیه رایگان بیشتری دریافت می‌کنند.

یک نمونه عالی از یک رستوران با برنامه پاداش، Chipotle است. در این برنامه مشتریان به ازای هر دلاری که می‌گیرند 10 امتیاز دریافت می‌کنند. وقتی آنها 1250 امتیاز می‌گیرند، ورودی رایگان دریافت می‌کنند.

افزایش درآمد به ازای هر مشتری تنها سود وفاداری مشتری نیست. مشتریان وفادار به احتمال زیاد کسب‌وکارها را به دوستان خود توصیه می‌کنند. این امر زمانی اهمیت می‌یابد که شما یک تحقیق را در نظر بگیرید که تقریبا نیمی از مردم برای توصیه‌های رستوران با دوستان و خانواده‌شان صحبت می‌کنند.

7- در لیست اپلیکشن‌های سفارش غذا قرار بگیرید

در طول این سال‌ها چندین اپلیکشن‌ سفارش غذا مانند اسنپ‌فود، ریحون، چلیوری و… به دلیل تقاضای عمومی مصرف‌کنندگان معرفی شدند. دیگر مصرف‌کنندگان مجبور نیستند مدت طولانی به وب‌گردی بپردازند تا مکانی مناسب برای غذا خوردن پیدا کنند. تنها کاری که این روزها باید انجام دهند نصب اپلیکشن‌ سفارش غذا است که آنها را به نزدیکترین رستوران راهنمایی می‌کند. با ثبت‌نام در اپلیکشن‌ سفارش غذا، از این موج فناوری موبایل بهره‌مند شوید. قرارگرفتن در این اپلیکیشن‌های سفارش غذا تضمین می‌کند مشتریان بالقوه خود را از دست نخواهید داد.

8- از رسانه‌های اجتماعی استفاده کنید

شبکه های اجتماعی برای رستورانما در دورانی هستیم که شبکه‌های اجتماعی مملو از عکس غذاهای لذیذ شگفت‌انگیزند که باعث می‌شوند که باهوش‌ترین افراد حتی پول بسیاری خرج کنند. اگر می‌خواهید مشتری‌های بیشتری جذب کنید، پس باید از شبکه‌های اجتماعی برای تبلیغ آنلاین رستوران خود بهره ببرید. به یاد داشته باشید وقتی صحبت از غذا می‌شود، اینستاگرام پادشاه و فیس‌بوک ملکه است. نکته مهم در استفاده از شبکه‌های اجتماعی، ارسال تصاویر غذایی و کلیپ‌های ویدئویی درجه یک است. اگر نمی‌دانید از کجا شروع کنید، از یک کارشناس رسانه‌های اجتماعی کمک بگیرید تا بینشی ارزشمند در شما ایجاد کند.

9- مسابقه برگزار کنید

همه عاشق برنده شدن در مسابقات هستند و یک مسابقه در شبکه‌های اجتماعی راهی سرگرم‌کننده برای تبلیغ برند شماست. برگزاری مسابقه روش خوبی برای این است که مردم مدام از رستوران شما حرف بزنند. تصور کنید یک مشتری با تعداد دنبال‌کنندگان بسیار، محتوای مربوط به رستوران شما را در شبکه‌های اجتماعی بارگزاری کند…

این موضوع  به شما کمک می‌کند که طرفداران بیشتری کسب کنید، قابلیت مشاهده برند خود را افزایش دهید و مشتریان بیشتری جذب کنید. اگر برنده هرگز با شما شام نخورده است، این فرصت را پیدا می‌کنید تا رستوران خود را به وی معرفی کنید.

10- نحوه کار هشتگ‌ها را فرابگیرید

هشتگ‌ها ابزاری عالی در ایده‌های خلاقانه بازاریابی در رستوران‌ها هستند. چرا هشتگ‌ها برای رستوران شما مهم هستند؟ آنها می‌توانند باعث شهرت برند شما شوند. از هشتگ‌های محلی استفاده کنید تا پست‌های شما در منطقه جغرافیایی شما نشان داده شوند. همچنین سعی کنید از هشتگ‌های مخصوص به خود بهره بگیرید این باعث ترغیب طرفدارانتان به استفاده از هشتگ شما می‌شود.

یک مثال در این باره Black Sheep است که از هشتگ‌های رستوران و غذا در منطقه خود و همچنین هشتگ برند خاص خود استفاده می‌کند. این قابلیت کشف پست‌های آنها را افزایش می‌دهد و به آنها کمک می‌کند دنبال‌کنندگان بیشتری پیدا کنند.

11- از محتوای ایجاد شده توسط کاربر استفاده کنید

محتوای تولید شده توسط کاربر می‌تواند زندگی شما را بسیار آسان تر کند! با استفاده از محتوایی که پیروان شما ارسال می‌کنند، می‌توانید در هم در وقت و هم در هزینه صرفه‌جویی کنید.

92 درصد مردم به توصیه‌های افراد دیگر درباره یک برند اعتماد دارند. آنها محتوای فروش بازاریاب‌ها را دوست ندارند. آنها به همسالان خود اعتماد می‌کنند. بنابراین از محتوایی استفاده کنید که افراد متوسط ​​برای تبلیغ برند شما ارسال می‌کنند.

بهترین قسمت در این مورد این است که شما می‌توانید از مطالب آنها به صورت رایگان استفاده کنید! به عنوان یک رستوران به احتمال زیاد تعداد زیادی محتوای تولید شده توسط کاربر خواهید داشت زیرا مردم دوست دارند از غذاهای خود عکس بگیرند و ارسال کنند.

در سال 2014، استارباکس می‌خواست طرحی جدید برای فنجان قهوه نسخه محدود خود ایجاد کند. اما تصمیم گرفتند که به جای اتلاف وقت و هزینه در طراحی، به مصرف‌کنندگان وفادار خود متوسل شوند تا یکی برای آنها بسازند!

آنها از کاربران خواستند که عکس‌های فنجان‌های خود را با هشتگ whitecupcontest# ارسال کنند. برنده صاحب 300 دلار می‌شد. استارباکس با این کار یک مسابقه را با محتوای تولید شده توسط کاربر و هشتگ ترکیب کرد.

12- با بلاگرها و اینفوئنسرها در ارتباط باشید

امروزه یکی از بزرگترین استراتژی‌های بازاریابی استفاده از شبکه اجتماعی برای مشاغل است. به عنوان یک صاحب رستوران، می‌توانید با وبلاگ‌نویسان و اینفوئنسرهای مواد غذایی محلی، ارتباط برقرار کنید و از انها بخواهید مطالب مربوط به رستورانتان را به اشتراک بگذارند. می‌توانید به آنها انگیزه‌هایی مانند وعده‌های غذایی رایگان بدهید تا برند شما را در بین صفحاتشان‌ محبوب کنند. مودبانه بپرسید آیا آنها تمایل دارند در رستوران شما غذا صرف کنند و تجربه خود را به صورت آنلاین به اشتراک بگذارند.

برخی از بلاگرهای مواد غذایی طرفداران زیادی دارند و جلب توجه آنها می‌تواند تأثیر بسزایی در رستوران شما بگذارد. حتی فقط نوشتن یا ذکر یک غذای اصلی می‌تواند برای اقدامات تبلیغاتی رستوران بسیار مهم باشد.

13- از نظرات مثبت در مطبوعات حداکثر استفاده را ببرید

نکته مهم دیگر در مورد بازاریابی رستوران این است که – وقتی از شما در یک خبرگزاری یا مجله نام برده می‌شود، حتما تبلیغات خوبی را در وب‌سایت و از طریق رسانه‌های اجتماعی به نمایش بگذارید. طرفداران این خبر را پخش خواهند کرد و تازه واردان با دیدن این مطالب تشویق می‌شوند که شخصاً به آنجا مراجعه کنند.

کارکنان رستوران14- عکس‌های کارکنان خود را به اشتراک بگذارید

به اشتراک‌گذاشتن عکس کارکنانتان در حین کار در حالی که لبخند بر لب دارند. باعث شهرت رستوران شما می‌شود.

15- از شیوه‌های بازریابی آفلاین بهره بگیرید

می‌توانید در کنار استفاده از شیوه‌های بازاریابی آنلاین از شیوه‌های بازاریابی آفلاین نظیر تبلیغات بیلبوردی، میزبانی رویدادها، چاپ تراکت‌ها بهره بگیرید.

       16 – از شبکه های اجتماعی بهره ببرید.

شبکه‌های اجتماعی در استراتژی افزایش فروش رستوران‌ها نقش بسیار مهمی دارند و به عنوان یک ابزار اساسی در بازاریابی آن‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند. در زیر تاثیرات مهم این شبکه‌ها بر استراتژی‌های افزایش فروش رستوران‌ها را بررسی می‌کنیم:

1. ارتباط مستقیم با مشتریان: شبکه‌های اجتماعی این امکان را فراهم می‌کنند تا رستوران‌ها بتوانند به طور مستقیم با مشتریان خود در ارتباط باشند، سوالاتشان را پاسخ دهند و بازخوردهایشان را دریافت کنند. این ارتباط مستقیم می‌تواند به تحلیل نیازها و ترجیحات مشتریان کمک کرده و در نتیجه، به بهبود خدمات و افزایش فروش کمک کند.

2. تبلیغات هدفمند: شبکه‌های اجتماعی امکان تبلیغات هدفمند را فراهم می‌کنند. با توجه به امکانات تعیین دقیق هدف مانند سن، جنسیت، مکان و علایق کاربران، رستوران‌ها می‌توانند تبلیغات خود را به دقت به مخاطبان مورد نظر خود هدفمند کنند که این می‌تواند به افزایش ترافیک و مشتریان جدید منجر شود.

3. ارائه محتوای جذاب: با انتشار عکس‌ها و ویدئوهایی از غذاها، محیط رستوران و تجربه مشتریان، رستوران‌ها می‌توانند محتوای جذاب و جذابیت‌بخشی را برای مخاطبان خود ارائه دهند. این اقدام می‌تواند به افزایش انگیزه برای بازدید از رستوران و امتحان کردن غذاهای آن کمک کند.

4. ترویج پیشنهادات و تخفیف‌ها: رستوران‌ها می‌توانند از شبکه‌های اجتماعی برای ترویج پیشنهادات و تخفیف‌های خاص استفاده کنند. اعلان‌های مرتبط با تخفیفات و رویدادهای ویژه می‌تواند جذابیت بیشتری برای مشتریان ایجاد کند و آن‌ها را به بازدید از رستوران تشویق کند.

5. ارتقای شناخت برند: با فعالیت مداوم و تداوم در شبکه‌های اجتماعی، رستوران‌ها می‌توانند شناخت برند خود را ارتقا دهند و به عنوان یک مقصد محبوب و مورد اعتماد برای غذاخوری شناخته شوند.

همچنین بخوانید: ایده تولید محتوا رستوران در اینستاگرام 

ایده‌های تبلیغاتی برای رستوران بیرون بر

به دلیل تغییر عادات غذایی و سبک زندگی مردم، ظرفیت بسیار زیادی برای صنعت تهیه غذا وجود دارد. اولین قدم در راه‌اندازی این کسب‌وکار بررسی این است که چه کسی در منطقه شما غذا ارائه می‌دهد. منوهای رقبا، لیست خدمات، قیمت‌ها و مشتریان آنها را بررسی کنید. به وب‌سایت‌های آنها سر بزنید و ببینید آیا سریعاً می‌توانید مزایای بی‌نظیر فروش آنها را پیدا کنید.

استراتژی‌های بازاریابی و افزایش فروش تهیه غذا

  • از شبکه‌های اجتماعی بهره ببرید

یکی از اشتباهات رایج در این صنعت این است که به اندازه کافی برای بازاریابی آن هزینه نمی‌شود. شبکه‌های اجتماعی فرصت مناسبی است که با هزینه اندک به تبلیغ کسب‌وکار خود بپردازید. اطلاعات دقیق و تصاویر کسب‌وکار خود را در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک بگذارید و با کاربران ارتباط برقرار کنید.

  • اطلاعات مشتریان خود را جمع‌آوری کنید

داشتن یک پایگاه داده از مشتریانتان باعث می‌شود بتوانید از پیام کوتاه و ایمیل به منظور تبلیغات بهره بگیرید.

 

  • از پشت صحنه‌های آشپزی خود ویدئوهای جذاب تهیه کنید

با تهیه ویدئو از پشت صحنه‌های اشپزی، مشتریانتان را از برنامه‌های آشپزی‌تان باخبر کنید. وقتی طرفدارانتان ویدئویی را می‌بینند که یک آشپز، با شوق و ذوق در مورد یک غذا صحبت می‌کند، این کاربران طبیعتاً تمایل بیشتری پیدا می‌کنند تا به کسب‌وکار شما مراجعه کنند. می‌توانید یک کانال رسمی برای رستوران خود در وب‌سایت‌های اشتراک‌گذاری ویدیو نظیر آپارت ایجاد کنید و ویدئوهای خود را به اشتراک بگذارید و همچنین سعی کنید از نظرات مثبت و منفی بازددیدکنندگان تشکر کنید و مودبانه و حرفه‌ای به نظرات پاسخ دهید و در صورت لزوم عذرخواهی کنید.

  • سرویس تحویل رایگان

عذای خود را با بسته‌بندی‌های زیبا و به صورت رایگان به دست مشتریانتان برسانید. تلاش کنید پرسنل پیک موتوری که استخدام می‌کنید ظاهر و برخورد مناسبی با مشتری داشته باشند. می‌توانید بعد از تحویل غذا پیامک نظرسنجی برای مشتریانتان ارسال کنید و و نظرشان را در مورد کیفیت سرویس تحویل جویا شوید و و با ارائه کوپن تخفیف از مشتریان ناراضی دلجویی کنید.

آشپزخانه - کترینگ - تهیه غذا

بازاریابی و افزایش فروش کترینگ

صنعت کترینگ روز به روز در حال رشد است. این صنعت در زمره کسب‌وکارهایی است که کالا و همچنین خدمات ارائه می‌دهد. تحقیق در بازار شما کمک می‌کند تا تصمیم بگیرید چه نوع کترینگی راه بیندازید. انتخاب نوع کترینگ باعث می‌شود در مسیر شفاف‌تری قرار بگیرید. معروف‌ترین کترینگ‌ها در ایران کتیرینگ کلاسیک است که انواع چلوکباب‌ها، خورش‌ها و غذاهای ایرانی و… سرو می‌کند. همچنین می‌توانید با تمرکز بر نوع خاصی از غذا، مانند کباب، غذاهای وگان، منوهای مجلل یا منوهای ارزان قیمت، خدمات خود را محدودتر کنید. همچنین می توانید در هریک از رویدادهای زیر سرویس ارائه دهید:

  • رویدادهای شرکتی (ناهارهای اجرایی)
  • مراسم‌های عروسی
  • مهمانی‌های کودکان
  • مهمانی‌های بزرگسالان (سالگردها، روزهای تولد، تعطیلات، مهمانی‌های شام)
  • جشنواره‌ها، کنسرت‌ها و رویدادهای ورزشی

 

عوامل موثر در بازاریابی کترینگ

  • یک نام تجاری جذاب برای خود برگزینید

نام تجاری به هویت برند شما تبدیل می‌شود. سعی کنید نام جذاب و کوتاهی انتخاب کنید که به راحتی در ذهن افراد بماند.

  • از قدرت شبکه‌های اجتماعی بهره بگیرید.

با توجه به اینکه این روزها تجارت‌های زیادی در شبکه‌های اجتماعی اقدام به راه‌اندازی صفحه برای کسب‌وکارشان کرده‌اند، منطقی است که شما نیز کانال‌های رسانه‌های اجتماعی را برای فعالیت خود راه‌اندازی کنید. حداقل این امر باید شامل فیس‌بوک و اینستاگرام باشد، جایی که می‌توانید با کیفیت‌ترین عکس‌ها را از رویدادهای موفق و عکس‌های جذاب برخی از بهترین غذاهای خود به اشتراک بگذارید. راه‌اندازی یک صفحه برای کسب‌وکارتان در شبکه‌های اجتماعی و به اشتراک‌گذاری عکس‌های جذاب باعث شهرت برند شما می‌شود. دستورالعمل‌ها، کلیپ‌های مشاوره، معرفی کارمندان و فیلم‌های مربوط به رویدادهای پذیرایی را به اشتراک بگذارید

سفارشات بیرون بر تهیه غذا راهی برای افزایش فروش

  • یک وب‌سایت راه‌اندازی کنید

طراحی سایت فروشگاهی در گذشته یک آپشن به حساب می آمد ولی اکنون به یک ضرورت تبدیل شده است. دوست دارید وقتی مشتریان اسم رستوران شما را در گوگل جستجو می کنند در ابتدا با چه سایتی مواجه شوند؟ سایت های تبلیغاتی یا سایت اختصاصی خودتان؟ از طریق رسانه‌های اجتماعی و در خبرنامه‌های ایمیل به مشتریان خود در مورد برنامه پذیرایی خود اطلاع دهید. حتی می‌توانید آن را در صفحه اصلی وب‌سایت خود قرار دهید تا یکی از اولین چیزهایی باشد که بازدیدکنندگان هنگام ورود به وب‌سایت شما مشاهده می‌کنند.

اگر می‌خواهید مجموعه گسترده‌ای از خدمات پذیرایی ارائه دهید، صفحات مختلفی را در وب‌سایت خود تنظیم کنید و بروشورهای مختلف ایجاد کنید یا برگه‌هایی بفروشید که هر سرویس را به طور جداگانه به فروش می‌رساند. همچنین می‌توانید بخشی را به عنوان وبلاگ در وب‌سایتتان در نظر بگیرید و دستورالعمل پخت غذاها و نکاتی برای تهیه غذا را آنجا به اشتراک بگذارید.

  • وارد دنیای واقعی شوید

لیستی از همه افرادی که می‌توانید مستقیماً به آنها مراجعه کنید مانند برنامه‌ریزان عروسی، شرکت‌ها، سازمان‌ها، دفاتر حقوقی، آژانس‌های تبلیغاتی، و بانک‌ها تهیه کنید.

  • نمونه‌ای از غذای آماده خود را به مشاغل بفرستید

اگر شهر یا شهر شما دارای یک خیابان اصلی است که شرکت‌های زیادی آنجا وجود دارند، این یک گزینه عالی است. یک عصر بعد از ظهر به خیابان بروید، نمونه‌های کوچک غذای آماده را به ادارات و مشاغل محلی ارائه دهید. بسیاری از مشاغل کوچک به دنبال کترینگی هستند که بتوانند جلسات ناهار کاری با مشتری یا کنفرانس‌های هفتگی کارمندان را اداره کنند. یک بشقاب ساندویچ هزینه کمی دارد که در یک دفتر پر از کارمندان گرسنه تأثیر زیادی ایجاد می‌کند.

  • با سایر مشاغل همکاری کنید

با کسب‌وکارهایی نظیر هتل‌ها، گل‌فروشی‌ها همکاری کنید که خدمات شما را به مشتریانش توصیه کنند یا حتی اجازه دهد کارت‌های ویزیتتان را آنجا قرار دهید.

  • در نمایشگاه‌ها غرفه‌ای اجاره کنید

هیچ چیز بهتر از شرکت در رویدادهایی مانند برپایی نمایشگاه‌ها نظیر نمایشگاه‌های غذا و آشپزی محلی نیست. می‌توانید نمونه غذاها، منوهایتان را ارائه دهید و به مخاطبان هدف خود فرصت دهید تا از شما سوال کنند. اطمینان حاصل کنید که منوی شما به لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه است و به اندازه کافی جذاب است تا بتواند در بازار هدف شما تأثیر بگذارد.

جمع‌بندی

اکنون شما به چندین استراتژی بازاریابی رستوران مجهز شده‌اید تا فروش رستوران خود را افزایش داده و کسب‌وکار خود را به سطح بالاتری برسانید. دانستن مزایا و معایب هر یک از استراتژی‌ها مفید است. سپس می‌توانید تصمیم بگیرید که مناسب‌ترین گزینه برای جایگاه خاص شما چیست و به نظر می‌رسد که کدام‌یک برای تأمین بازده سرمایه‌گذاری‌های شما در وقت، انرژی و پول موثرترین است.

بااین‌حال، در اینجا چند نکته وجود دارد که باید توجه داشته باشید: موفقیت آنلاین رستوران شما به عملکرد آفلاین شما بستگی دارد. بنابراین فعالیت‌های آفلاین خود را درست انجام دهید. اگر می‌خواهید در این بازی همیشه برنده باشید باید اصول بازاریابی رستوران را به خوبی فرا گرفته باشید و برای اطمینان از موفقیت در بازاریابی رستوران، یک متخصص بازریابی دیجیتال بهره بگیرید.

با استفاده از این نکات بازاریابی، قطعا در راه موفقیت کسب‌وکار رستورانتان خواهید بود!

10 در مورد “بازاریابی رستوران +15 ایده افزایش فروش رستوران و فست فود”

  1. سلام در اینجا گفتین که یکی از راه کار های بازاریابی داشتن سایته آیا واقعا من میتونم با داشتن سایت فروش خودم رو بیشتر کنم و پیشرفت داشته باشم.

    1. ادمین سایت

      سلام جناب قرائی
      بله قطعا یکی از راه های افزایش فروش و توسعه کسب و کار، راه اندازی سایت فروشگاهی است.

    1. ادمین سایت

      سلام. سلامت باشید. خوشحالیم مطالب مربوط به مارکتینگ رستوران براتون مفید بوده.

  2. این روزها مهمتر از نصب بیلبورد های تبلیغاتی برای هر رستوران مدیریت و اجرای درست دیجیتال مارکتینگ هست. شما هم توی مقاله بیشتر روی همین استراتژی برای افزایش فروش رستوران تاکید کردید. مرسی.

  3. ریحانه عباسی

    الان که فکر میکنم میبینم رستوران هایی که این موارد رو رعایت کردن توی بازاریابی و جذب مشتری موفق بودن و تونستن با این کارها فروش رستوران شون رو افزایش بدن.

  4. سلام.
    واقعا ممنون بابت این مقاله خوب و مفید.
    خیلی خیلی مفید بود مطالعه این مقاله و شدیدا به مدیران رستوران ها توصیه میکنم مطالعه کنن.

    1. ادمین سایت

      سلام. خواهش میکنم. امیدواریم این مقاله ها موجب رشد و بهبود کسب و کارهای کشورمون بشه.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *