نرم‌افزار باران

ملزومات راه اندازی رستوران

تاسیس و راه اندازی رستوران همانند راه اندازی فست فود بسیار هیجان‌انگیز است، با این وجود ممکن است طاقت‌فرسا نیز باشد. اداره‌ی رستوران هرگز به راحتی آویختن تابلو از درب فروشگاه آسان نیست. تحقیق دانشگاه کرنل در این خصوص نشان می‌دهد که میزان شکست کسب‌وکارهای شاغل در این صنعت در سال اول بسیار زیاد است و یک‌چهارم رستوران‌ها در سال اول بسته می‌شوند.

راه اندازی رستوران
معرفی نرم افزار حسابداری رستوران باران

به‌عنوان صاحب یا مدیر یک رستوران حتما می‌دانید که اشتباه در ثبت سفارشات و مشتریان ناراضی بر فروش و درآمد شما تاثیر منفی می‌گذارد. خرید یک نرم‌افزار رستورانی راهکاری عالی برای تسهیل فرآیند ثبت سفارش و بهبود تجربه کلی مشتری است. نرم‌افزار رستورانی باران به منظور سهولت مدیریت رستوران‌ها و فست‌فودها طراحی شده است و از طریق آن می‌توانید رستوران تان را به خوبی مدیریت کنید. همچنین اگر ابهام و یا سوالی دارید می‌توانید فرم را پرکنید تا همکاران ما در اسرع وقت با شما تماس بگیرند.

نرم‌افزار رستوران باران برای مدیریت سریع، ساده و کارآمد رستوران‌ها و فست‌فودها طراحی شده است. این برنامه پر از ویژگی‌های مفیدی مانند محاسبه فروش روزانه، هزینه‌ها و درآمدها، نظارت بر عملکرد کارکنان و… است که همه از طریق یک رابط کاربری ساده و جذاب ارائه می‌شود. 

تاسیس و راه اندازی رستوران همانند راه اندازی فست فود بسیار هیجان‌انگیز است، با این وجود ممکن است طاقت‌فرسا نیز باشد. اداره‌ی رستوران هرگز به راحتی آویختن تابلو از درب فروشگاه آسان نیست. تحقیق دانشگاه کرنل در این خصوص نشان می‌دهد که میزان شکست کسب‌وکارهای شاغل در این صنعت در سال اول بسیار زیاد است و یک‌چهارم رستوران‌ها در سال اول بسته می‌شوند.

راحت بفروش! راحت‌تر حسابداری کن!, مثل آب خوردن درآمد رستورانت رو افزایش بده, 30 روز رایگان کنارتیم,شروع قیمت: 3/370/000 تومن
مدیریت رستوران میتونه خیلی ساده تر باشه :)
دمو رایگان می‌خوای؟ فرم زیر رو پر کن👇

* ضرورت تکمیل

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .

این بدان معناست که برای موفقیت در شغل رستوران داری به برنامه‌ریزی هوشمندانه، ایده‌های خلاقانه، اجرای بازاریابی و عمل به وعده‌های موجود در بیانیه ماموریت تجاری‌تان نیاز دارید. باید از اشتباهات دیگران درس بگیرید و کسب‌وکارتان را به یک برند مشهور تبدیل کنید.

افتتاح و راه اندازی رستوران

چک لیست راه اندازی رستوران:

چک لیست راه اندازی رستوران

گام 1: سیاست‌های کلی رستوران

اول از همه باید تصمیم بگیرید که می‌خواهید خودتان یک رستوران راه‌اندازی کنید یا نمایندگی یک برند معروف را برعهده بگیرید. این کار مزایا و معایب خودش را دارد. مزیت گرفتن نمایندگی این است که شما تحت نام برند آنها شروع به فعالیت می‌کنید و تبلیغات و بازاریابی تا حدی توسط آن برند انجام شده است.

این امر ریسک کار را کاهش می‌دهد با این وجود یکی از معایب آن این است که باید مبلغی را طبق قرارداد به آن برند معروف پرداخت کنید و دومین مشکل این است که شما باید طبق اصول شرکت اصلی عمل کنید و آزادی‌تان سلب می‌شود. با در نظر گرفتن هریک از این مزایا و معایب می‌توانید تصمیم خودتان را بگیرید.

همچنین در نظر بگیرید که داشتن رستوران یک تعهد شغلی تمام‌وقت با اضافه کاری می‌طلبد. این بدان معناست که شما بیشتر اوقات، خصوصاً اوایل راه‌اندازی، حتی به هنگام مهمانی‌های خانوادگی، تعطیلات و آخر هفته در محل کار خود خواهید بود.

علاوه بر اینها هنگام آماده‌شدن برای راه‌اندازی یک رستوران، باید جنبه‌های بسیار دیگری را نیز در نظر بگیرید. جنبه‌هایی نظیر هزینه‌های راه‌اندازی و برآورد مالی، انتخاب نام، انتخاب مکان، استخدام پرسنل ماهر، خرید تجهیزات موردنیاز، خرید نرم افزار رستوران، انتخاب منوی جذاب، بازاریابی و جذب مشتری، کسب مجوزهای لازم و اینکه آیا نیاز به عقد قراردادهای مختلف به هنگام راه‌اندازی رستوران دارید یا خیر. در ادامه به تفصیل به هریک از این جنبه‌ها می‌پردازیم:

گام 2: برآورد مالی و تخمین هزینه راه اندازی رستوران

هزینه های مالی راه اندازی رستوراندلایل زیادی باعث ورشکستگی رستوران‌ها می‌شوند. این امر ممکن است به دلیل، انتخاب مکان نامناسب، عدم تحقیق صحیح در مورد رقبا، سرویس‌دهی ضعیف، منوی نه چندان جالب و… باشد. تأثیر منفی کمبود سرمایه ممکن است بیشترین علت شکست رستوران‌ها باشد. دانستن اینکه هزینه راه اندازی رستوران چقدر است، فقط نوک کوه یخ است.

هم زمان با رونق گرفتن رستوران تازه راه‌اندازی شده، باید هزینه‌ها را مداوم برآورد کنید. ممکن است ماه‌ها طول بکشد تا کسب‌وکارتان در نهایت به سود برسد. توانایی پشتیبانی از نیازهای مالی در این مرحله غالباً چالش «ساختن یا شکستن» است که بسیاری از رستوران‌داران جدید نمی‌توانند بر آن غلبه کنند. در نظر گرفتن نیازهای سرمایه برای دوازده تا پانزده ماه اول نه تنها محتاطانه بلکه برای موفقیت هر رستوران جدیدی ضروری است.

باید آماده باشید تا هزینه‌های عملیاتی‌تان را بتوانید پوشش دهید. همچنین سرمایه‌ای را برای برخی از ایام سال که فروشتان در آن کم است نیز در نظر بگیرید. در مورد حاشیه سود رستوران حتما مطالعه و پیش‌بینی‌های لازم را انجام دهید.

سرمایه لازم برای راه اندازی رستوران:

  1. هزینه مکان:
    یکی از مهم‌ترین تصمیماتی که هنگام افتتاحیه رستوران باید بگیرید، خرید یا اجاره ملک برای مکان رستوران آن است.خواه بخواهید ملکی بخرید یا آن را اجاره کنید، این هزینه بسته به منطقه‌ای که قصد افتتاح رستورانتان را در آن دارید متفاوت خواهد بود. همچنین هزینه اجاره به وضعیت بازار مسکن در زمان افتتاح رستورانتان بستگی دارد.اگر اين ملك در شهر مشهد و منطقه سجاد قرار داشته باشد و 150 متری و نوساز باشد، حدود 300 میلیون رهن و 30 میلیون اجاره ماهانه نیاز دارد. طبیعتا هر چه منطقه متوسط‌تر و متراژ پایین‌تر باشد هزینه شما پایین خواهد بود. البته فراموش نکنید که برای دریافت مجوز رستوران، متراژ مغازه شما نماید از یک حد خاصی کمتر باشد.
  2. هزینه تجهیزات آشپزخانه و صنعتی:
    تجهیزات آشپزخانه و صنعتی یکی از مهم‌ترین لوازمی است که باید تهیه کنید. اینکه در نظر دارید این تجهیزات را بخرید یا اجاره کنید روی هزینه‌های شما تاثیر می‌گذارند. اگر سرمایه کافی ندارید می‌توانید تجهیزات دست دوم تهیه کنید. این امر میزان هزینه‌کرد شما را بسیار کاهش می‌دهد. اما توجه کنید که کیفیت لوازم را نیز مدنظر قرار دهید. در صورت خرید لوازم بی‌کیفیت متحمل هزینه‌های اضافی خواهید شد.
    برخی از تجهیزاتی که برای آشپزخانه رستورانتان نیاز دارید، عبارت‌اند از:
    • فریزر و یخچال
    • اجاق گازهای صنعتی،گریل و کباب‌پز
    • گرمخانه غذا
    • هود صنعتی
    • ماشین‌های ظرفشویی
    • مخلوط کن، چرخ‌گوشت و سرخ کن صنعتی

    علاوه بر تجهیزات صنعتی ذکر شده شما به اقلامی نظیر تخته‌های برش، چاقو، ظروف سرو، قابلمه و… نیز نیاز دارید. تجهیزات ایمنی آشپزخانه مانند جعبه کمک‌های اولیه و کپسول آتش نشانی نیز از دیگر مواردی است که نباید خرید آنها را فراموش کنید. برای خرید مجموع اين وسايل باید 30 تا 100 ميليون تومان هزینه کنید. رقم دقیق این تجهیزات بستگی دارد که شما چه قصد تهیه و پخت چه غذاهایی را داشته باشید و روزانه چه تعداد پرس غذا سرو نمایید.

  3. هزینه مواد اولیه:
    برای پر کردن انبار و یخچال خود در روز افتتاحیه رستوران بودجه کافی اختصاص دهید. با توجه به منوی خود، خرید کنید و مراقب خرید بیش از حد مواد فاسدشدنی باشید.مهم ترین مساله در مورد هزینه تامین مواد اولیه و نوشیدنی ها این است که بتوانید با تامین کننده چانه بزنید و تا جایی که به کیفیت محصولات آسیب نرسد، قیمت ‌ها را پایین بیاورید و به یک قیمت مناسب برسید. هنگام سفارش مواد اولیه حتما به ساعات کاری و روزهای تعطیلی رستوران خود توجه داشته باشید و آنها را در نظر بگیریدهر يك كيلو برنج براي شش نفر،‌ هر خورشت هم نياز به 50 گرم گوشت و 35 گرم حبوبات نياز دارد. همچنين براي كباب كوبيده بين 120 تا 180 گرم گوشت قرمز و براي جوجه كباب بين 120 تا 200 گرم گوشت مرغ مورد نياز است.
  4. هزینه حقوق پرسنل:
    رستوران شما به کارگر، نظافتچی، سرآشپز و گارسون نیاز دارد. بسته به موقعیت مکانی‌تان دستمزد آشپزها ممکن است متفاوت باشد. همچنین هزینه‌ی آموزش پرسنل را نیز باید در نظر بگیرید. برای خودتان به عنوان مدیر نیز باید حقوقی درنظر بگیرید.سر آشپزها  ماهيانه حدود 4 و نيم تا 5 ميليون، كمك آشپزها 2 تا 3 و نيم ميليون دستمزد مي گيرند. مابقي نيروي كار كه تخصص خاصي ندارند، اكثرا بر اساس مصوبه وزرات كار حقوق دريافت مي كنند.
    صاحب يك رستوران بايد ماهيانه نزيدك به 15 ميليون تومان حقوق و دستمزد بپردازد. لازم به ذكر است كه درآمد آشپزهای رستوران های سطح بالا و لوکس و سرآشپزها هم بسیار بیشتر بوده و شاید بتوان گفت به ماهی 7 الی 10 میلیون می رسد.
  5. هزینه دکوراسیون:
    برای جذب مشتری باید روی دکوراسیون محیط رستوران سرمایه‌گذاری کنید. از یک طراح دکوراسیون کمک بگیرید. شما به مبلمان، وسایل دکوری، کفپوش و گاهی حتی یک رنگ‌آمیزی جدید نیاز دارید. همچنین سیستم تلفن، نور، موسیقی نیز از دیگر هزینه‌های این دسته هستند.اگر می‌خواهید بیرون از فضای رستورانتان صندلی بچینید، هزینه‌ی روشنایی و محوطه‌سازی محیط بیرونی را نیز باید در نظر بگیرید.برای ایجاد یک فضای دنج و جذاب به ازای هر متر مربع باید حداقل 1 میلیون تومان کنار بگذارید. ما قبلا مقاله ای تحت عنوان طراحی دکوراسیون رستوران نوشته ایم و حدود 70 تصویر در آن قرار داده ایم تا بتوانید از آنها ایده برداری کنید.
  1. هزینه تبلیغات:
    هرگز نباید تصور کنید، همین که رستورانتان را باز کنید مشتریان سرازیر می‌شوند. سوالاتی که باید از خود بپرسید عبارتند از: چگونه رستوران من افراد را به سمت خود جذب کند؟ چرا این رستوران را افتتاح کردم؟ به دنبال جذب چه مشتریانی هستم؟ این مشتریان چه چیزی می‌خوانند یا تماشا می‌کنند؟ اوقات فراغت خود را چگونه سپری می‌کنند؟ بهترین راه جذب این مشتریان چیست؟
    اکنون که آماده راه‌اندازی رستوران خود هستید، باید مردم را از افتتاح رستورانتان باخبر کنید. در عصر حاضر، تنها چیزی که برای شناخته شدن رستوران شما لازم است حضور پررنگ در اینستاگرام است.
    می‌توانید وظیفه تبلیغات در رسانه‌های اجتماعی را به یکی از کارکنان خود واگذار کنید. افزودن چند صد هزار تومان در ماه به حقوق کارکنان برای مدیریت صفحه‌تان در رسانه‌های اجتماعی رستوران می‌تواند بهترین گزینه شما برای بازاریابی کم‌هزینه باشد. تبلیلغات و بهره‌گیری از شیوه‌های مختلف بهترین راه جذب مشتری است؛ بنابراین ضروری است که برای این بخش نیز هزینه‌ای در نظر بگیرید. تبلیغات در شبکه‌های اجتماعی بسیار خوب جواب می‌دهد و هزینه زیادی ندارد.
  2. هزینه‌های جانبی نظیر آب و برق و گاز و…:
    علاوه بر موارد گفته شده باید مبلغی را نیز برای هزینه‌های پیش‌بینی نشده نظیر قبوض، بیمه، دریافت مجوزها و… در نظر بگیرید.
    برای برآورد دقیق این هزینه‌ها می‌توانید از شرکت‌های مشاوره در زمینه راه‌اندازی رستوران کمک بگیرید. آنها به شما کمک می‌کنند تا به بهترین نحو از بودجه‌تان استفاده کنید.

گام 3: انتخاب نام و لوگوی رستوران:

شاید انتخاب اسم رستوران یکی از جذاب‌ترین مراحل راه‌اندازی رستوران باشد. این نام در آینده به برند کسب‌وکار شما تبدیل می‌شود و باید به قدری خلاقانه باشد تا شما را از رقبایتان متمایز کند و همچنین با منو و چیدمانتان نیز هماهنگی داشته باشد. تلاش کنید تا نام تجاری خود را به ثبت برسانید. یکی از مزایا داشتن برند این است که مشتریان وفادار خود را خواهید داشت و زمینه رشد و پیشرفت کسب‌وکارتان را در آینده فراهم می‌کند.

انتخاب لوگو و برند برای رستوران

گام 4: انتخاب مکان رستوران

انتخاب مکان و استخدام پرسنل برای راه اندازی رستورانشناخت خوب منطقه‌ای که می‌خواهید کسب‌وکار خود را در آن باز کنید بسیار مهم است. با دقت در مورد اطلاعات جمعیتی تحقیق کنید تا اطمینان حاصل کنید که این منطقه به اندازه کافی پرجمعیت باشد. هنگام جستجوی موقعیت مکانی خود، با یک مشاور باتجربه مشورت کنید که بتواند برای انتخاب صحیح منطقه به شما کمک کند. تجزیه‌وتحلیل رقبا نیز گامی ضروری است.

به عنوان مثال، قیمت رقابتی خود را بررسی کنید. مطمئن باشید که برای بازار بیش از حد و کم‌قیمت نیستید. وقت خود را در منطقه بگذرانید، چندین بار دررستوران رقبا شام بخورید. سعی کنید به هنگام اننخاب مکان فاصله‌تان را نسبت به رقبا در نظر بگیرید. به یاد داشته باشید که داشتن ارزش منحصر به فرد نسبت به دیگران، شما را از بازی جلو می‌اندازد.

گام 5: استخدام پرسنل رستوران

استخدام کارکنان اولین قدم در ارائه خدمات برتر به مشتریان است. ارزش‌های اصلی شرکت خود را بررسی کنید و افرادی را که مطابق با ارزش‌هایتان هستند، استخدام کنید. در مرحله بعدی، به کارکنانتان آموزش دهید تا بتوانند وظایفشان را بدون نقص انجام دهند.

گام 6: خرید تجهیزات سخت‌افزاری

خرید تجهیزات لازم سخت افزاری و نرم افزاری قبل از راه اندازی رستورانیکی از مراحل راه‌اندازی رستوران خرید تجهیزات سخت افزاری است. به جز تجهیزات صنعتی و تجهیزات مربوط به پخت‌وپز به تجهیزات سخت‌افزار مدرن نظیر صندوق فروشگاهی، سفارش‌گیر اندروید، کیوسک سفارش‌گیر و پرینتر حرارتی نیز نیاز دارید.
هریک از این تجهیزات مزیت‌هایی دارند که در ادامه شرح می‌دهیم:

صندوق فروشگاهی:
صندوق فروشگاهی یا پوز تاچ سیستم نمایشگر لمسی است که تمام امور با صفحه نمایشگر لمسی انجام می‌شود. صندوق‌های فروشگاهی، باعث مدیریت سریع و بهتر رستوران، فروشگاه و کلیه مراکز خرید می‌شوند. علاوه بر این ظاهر زیبا این مانیتورها، عدم نیاز به موس و کیبورد، و جاسازی کیس در درون مانیتور جلوه زیبایی به کانتر فروش شما می‌دهد.

شما می‌توانید نرم افزار فروشگاهی خود را روی این صندوق‌ها نصب کنید و از طریق آن به ثبت سفارشات مشتریانتان بپردازید. محدوده قیمت از: 14 میلیون تومان

سفارش‌گیر گارسون:
یکی از تغییرات و پیشرفت‌های چند سال اخیر در صنعت رستوران سفارش‌گیر اندروید رستوران بوده است. سفارش‌گیر اندروید برای ساده‌سازی کار مشتریان و هم چنین عدم ازدحام و شلوغی صندوق ارائه می‌شود. مشتری می‌تواند از روی تبلت یا سفارش‌گیر و با مشاهده منو و تصاویر مربوطه سفارش خود را ثبت کند.

در روش ثبت با سفارش‌گیر اندروید سفارش مشتری به محض ثبت جهت طبخ به آشپزخانه فرستاده می‌شود و این امر باعث صرفه‌جویی در وقت می‌شود. سفارش‌گیر اندروید قابلیت نصب بر روی گوشی همراه و تبلت را دارد و گارسون‌ها می‌توانند به راحتی آن را روی گوشی‌ها یا تبلت‌های خود نصب کنند. محدوده قیمت از: 8 میلیون تومان

کیوسک سفارش‌گیر:
کیوسک سفارش‌گیر یک پتلفرم لمسی ثبت سفارش مشتریان است. مشتریان می‌توانند با مشاهده منوی رستوران و تصاویر غذا سفارش خود را ثبت کنند و سپس از طریق کارتخوان متصل به کیوسک آن را پرداخت کنند. از مزایای کیوسک سفارش‌گیر می توان به این موارد اشاره کرد: عدم نیاز مشتریان به مراجعه به صندوق و جلوگیری از اتلاف وقت آنها، افزایش سرعت ثبت سفارشات و در پی آن افزایش رضایت مشتری، کاهش هزینه پرسنل. محدوده قیمت از: 40 میلیون تومان

• پرینتر حرارتی:
به منظور چاپ فاکتورهای نرم افزار رستورانی نیاز به پرینتر حرارتی خواهید داشت. پرینترهای حرارتی برای چاپ بارکدهای با وضوح بالا طراحی شده‌اند. در این چاپ نیاز به جوهر نیست و فرایند چاپ با ایجاد حرارت بر روی کاغذ انجام می‌شود. محدوده قیمت از: 2 میلیون تومان

گام 7: انتخاب بهترین نرم‌افزار رستوران

مدیریت رستوران همواره یکی از سخت‌ترین مشاغل است. شما یک لیست بی‌پایان از کارها دارید، از مدیریت میزها، تا اصلاح منوها، ثبت سفارشات، حسابداری و… لذا بهتر است یک برنامه مدیریت رستوران و فست فود نصب کنید تا از تجارت خود بیشترین بهره را ببرید و میزان خطاهای انسانی را در ثبت سفارشات کاهش دهید.

اجرای یک سیستم مدیریت رستوران خوب و کارآمد، نه تنها دشواری‌های راه‌اندازی کسب‌وکارتان را کاهش داده بلکه در زمان و هزینه‌ی نیروی کارتان نیز صرفه‌جویی می‌شود. اما یک نرم افزار رستورانی خوب باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد. برای تعیین اینکه چه نوع نرم‌افزاری مناسب شماست، به ویژگی‌هایی بیندیشید که برای مدیریت کسب‌وکارتان اهمیت دارد.

برخی از ویژگی‌های یک نرم‌افزار مدیریت رستوران:

  • رابط کاربری ساده و جذاب
  • قابلیت استفاده همزمان بر روی چند دستگاه
  • مدیریت همه‌جانبه
  • کمک به فروش بهتر و آسان‌تر
  • امکان گزارش‌گیری اصولی، دقیق و متنوع
  • ثبت صورت‌های مالی
  • انبارداری و شمارش موجودی
  • امکان اتصال به سخت‌افزارهای جانبی نظیر دستگاه پوز بانک، انواع چاپگر، کیوسک سفارش‌گیر
  • سیستم پیامک‌رسان
  • امکان نظرسنجی از مشتریان
  • مدیریت پیک‌ های رستوران
  • سرعت بالا
  • تعیین سطح دسترسی‌های مختلف برای کاربران و کنترل آنها
  • پشتیبانی شبانه‌روزی
  • قابلیت به‌روزرسانی
  • امکان اتصال به سیستم باشگاه مشتریان
  • امکان اتصال به سفارشگیر اندروید
  • مدیریت رزرو میز رستوران

محصول نرم‌افزاری که انتخاب می‌کنید باید امکان مدیریت بهینه را فراهم کند تا بتوانید درآمد بیشتری کسب کنید و در هنگام شلوغ شدن صف مشتریان کارایی بیشتری داشته باشید. بنابراین باید در انتخاب نرم‌افزار دقت زیادی به خرج دهید. در نظر بگیرید که محصول نرم‌افزاری که انتخاب می‌کنید و فاکتورها و فیش‌های چاپ شده معرف رستوران شما هستند.

گام 8: انتخاب منوی جذاب

طراحی منوی رستوران شما نه تنها باید با بازار همگام باشد، بلکه مشتریان رستوران انتظار دارند هر بار که غذای مود علاقه‌شان همان طعم و کیفیت بالا را داشته باشد. این منو باید در عین سادگی خوشمزه باشد. هرچه منو ساده‌تر باشد، احتمال اشتباه در تهیه کمتر است. برخی از سرآشپزها منویی تهیه می‌کنند که بسیار پیچیده است و به یک متخصص بسیار ماهر در آشپزخانه نیاز دارد. اگر قصد دارید یک رستوران لوکس باز کنید، این روش جواب می‌دهد، اما در یک رستوران خانوادگی منوی برنده، منویی ساده، تازه و باکیفیت است.

یک سرآشپز حرفه‌ای غذاهای بی‌نظیر با مزه‌ی عالی طبخ کند که تهیه آن به آشپزهای چندان متخصص نیاز ندارد. ما یک نمونه تمپلیت منوی رستوران برای شما آماده کرده ایم. در صورت تمایل برای مشاهده موارد بیشتر اینجا کلیک کنید.

منوی جذاب رستوران

گام 9: بازاریابی و جذب مشتری

خیلی از صاحبان کسب‌وکارها با روش‌های بازیابی و تبلغات آشنا نیستند و نمی‌دانند چگونه این کار را انجام دهند تا بهترین نتیجه را بگیرند. بازار رقابتی امروز شما را ملزم می‌کند تا روش‌های نوین بازاریابی رستوران را فرا بگیرید. زیرا روش‌هایی که در گذشته جواب می‎دادند ممکن است امروز دیگر جواب ندهند.

خیلی از کسب‌وکارها چون نمی‌توانند مشتریان مناسب خودشان را پیدا کنند، شکست می‎‌خورند. با بهره‌گیری از شیوه‌های گوناگون تبلیغات شروع به جذب مشتری برای کسب‌وکارتان کنید. در ادامه به برخی از این شیوه‌ها اشاره می‌کنیم:

  1. راه‌اندازی وب سایت و ابزار رزرو آنلاین
  2. تبلیغات تراکتی در مکان‌های شلوغ
  3. تهیه‌ی ویدئوهای تبلیغاتی
  4. ارائه کوپن و بن تخفیف به مناسبت‌های مختلف برای مشتریان جدید
  5. میزبانی در رویدادهای اجتماعی، جشن‌ها و اعیاد
  6. برپایی کمپین‌های تبلیغاتی
  7. بهره‌گیری از مناسبت‌ها، استفاده از کد تخفیف برای مناسبت‌ها مختلف
  8. تبلیغات در شبکه‌های اجتماعی و اشتراک‌گذاری عکس غذاها در این شبکه‌ها
  9. بهره‌گیری از اپلیکیشن‌های غذایی و مطالعه نقد و بررسی‌های کاربران
  10. اشتراک‌گذاری اخبار رستوران در شبکه‌های اجتماعی
  11. تبلیغات از طریق افراد مشهور و اینفلوئنسرها
  12. راه‌اندازی و خرید باشگاه مشتریان به منظور افزایش وفاداری مشتریان
  13. راه‌اندازی رستوران سیار

گام 10: کسب مجوزهای لازم رستوران

راه‌اندازی رستوران هرچند هم کوچک کار آسانی نیست و چندین گام دارد. علاوه بر جنبه‌هایی که پیش‌تر به آن اشاره شد نباید از مهم‌ترین گام این مسیر که دریافت مجوز است غافل شوید. برای راه‌اندازی کسب‌وکارتان به مجوزهای زیر نیاز دارید. آگاه باشید که تکمیل مراحل دریافت هر یک از این مجوزها نیازمند زمان است.

  • جواز کسب رستوران
  • مجوز بهداشت
  • مجوز سلامت کارکنان
  • مجوز اجرای موسیقی (در صورت لزوم)
  • مجور برند رستوران
  • گواهی مالیات بر ارزش افزوده

دریافت تمامی این مجوزها بسته به شهر شما هزینه دربردارد و این در حالی است که شما هنوز کسب‌وکارتان را راه نینداخته‌اید. از طرفی ممکن است چندین ماه طول بکشد. گرچه ممکن است روند دریافت این مجوزها خسته کننده و طولانی باشد اما فراموش نکنید که دریافت این مجوزها به منظور جلوگیری از پرداخت جریمه‌های هنگفت ضروری است.

شرکت‌های راه‌اندازی رستوران

شاید تصور کنید که بدون کمک گرفتن از این شرکت‌های می‌توانید رستورانتان را راه‌اندازی کنید اما این شرکت‌ها با دادن مشاوره و برنامه‌ریزی گام به گام در وقت و هزینه شما صرفه‌جویی کرده و همچنین در چیدمان رستوران نیز شما را یاری می‌کنند. در ادامه چند نمونه از تیم های راه اندازی رستوران را نام می‌بریم.

شرکت ایران شف:
این مجموعه نخستین مرکزی است که تلاش کرده با تلقیق آموزش دروس دانشگاهی تئوری و عملی، کیفیت آموزش را بالا ببرد و استانداردهایش را به سطح جهانی برساند. این شرکت با برگزاری دوره های اموزشی در زمینه اشپزی بین‌الملی، مدیریت رستوران، کافی شاپ باریستا و…. به شما در راه‌اندازی رستوران، هتل، فود کورت و… کمک می‌کند.

• گروه راه اندازی رستوران سرآشپزان برتر:
این گروه با سابقه اجرایی موفق و مشاوره اختصاصی به برندهای مطرح در سراسر ایران. یاریگر شما در راه‌اندازی رستوران خواهد بود. شما می‌توانید جهت براورد هزینه‌های راه‌اندازی رستوران و…، اطلاعات راه اندازی رستوران از خدمات و مشاوره‌های این گروه بهره بگیرید.

• مجموعه راه‌اندازی رستوران صفر تا صد:
همیشه راه‌اندازی کسب‌وکار جدید با چالش همراه است. و کسی که می‌خواهد قدم در این راه بگذارد باید علاوه بر فراگیری دروس تئوری تجربه‌های عملی نیز داشته باشد. برای بهره‌گیری از تجارت دیگران، مشاوره بهترین راهکار است. این گروه می‌تواند با بررسی دقیق پروژه اطاعات لازم را در اختیار شما قرار دهد تا بتوانید به بهترین نحو از بودجه خود استفاده کنید.

راه‌اندازی رستوران: گامی مهم در دنیای آشپزی و انتخاب نرم‌افزار مناسب

راه‌اندازی رستوران، فرایندی هیجان‌انگیز و چالش‌برانگیز است که نیازمند برنامه‌ریزی دقیق، پشتکار و البته انتخاب ابزارهای مناسب است. در این میان، انتخاب نرم‌افزار رستوران نقشی کلیدی در مدیریت و ارتقای کارایی کسب‌وکارتان ایفا می‌کند.

نرم‌افزار رستوران با خودکارسازی وظایف متعددی همچون سفارش‌گیری، صدور فاکتور، مدیریت موجودی، انبارداری و CRM، به شما کمک می‌کند تا بر روی ارائه خدمات بهتر به مشتریان و تمرکز بر روی جنبه‌های خلاقانه آشپزی متمرکز شوید.

انتخاب نرم‌افزار مناسب با توجه به نوع رستوران، حجم سفارشات، بودجه و نیازهایتان امری ضروری است. تنوع نرم‌افزارهای موجود در بازار، امکان مقایسه و انتخاب بهترین گزینه را برای شما فراهم می‌کند.

علاوه بر امکانات پایه، به قابلیت‌های جانبی مانند سیستم رزرواسیون آنلاین، پنل مدیریت مشتریان، امکان سفارش آنلاین غذا و سیستم وفاداری مشتریان نیز توجه داشته باشید.

استفاده از نرم‌افزار رستوران، مزایای متعددی از جمله افزایش سرعت و دقت در انجام امور، کاهش خطاهای انسانی، صرفه‌جویی در زمان و هزینه، تجزیه و تحلیل اطلاعات فروش و ارتقای رضایت مشتریان را به همراه دارد.

با انتخاب نرم‌افزاری کارآمد و متناسب با نیازتان، می‌توانید گامی بلند در جهت مدیریت موفق رستوران خود بردارید و لذت ارائه تجربه‌ای منحصر به فرد به مشتریانتان را بچشید.

انواع قرارداد مورد نیاز در راه‌اندازی رستوران

قراردادها برای رفع نیازهای حقوقی جامعه، نقش مهمی در روابط بین افراد ایفا می‌کند. راه‌اندازی رستوران مانند هر کسب‌وکار دیگری نیازمند عقد قرارداد است. افراد می‌توانند با بهره‌گیری از این قراردادها، اموری مانند استخدام کارگران یا سایر کارهای اجرایی رستوران‌ها را به خوبی مدیریت کنند. در ادامه به چند مورد از این قراردادها اشاره می‌کنیم.

قراداد شراکت در رستوران
ممکن است سرمایه‌ای داشته باشید و بخواهید از توانایی فرد دیگری در راه‌اندازی رستوران استفاده کنید یا برعکس. برای این منظور شما نیاز به تدوین قرارداد بین خودتان و طرف مقابل خواهید داشت. برخی از موضوعاتی که باید در هنگام نگارش قرارداد در نظر بگیرید عبارت‌اند از: تعهدات پیمانکار، تضمین حسن انجام کار، کسورات قانونی نیر بیمه، مالیات و… حل‌وفصل اختلافات. اگر قصد تدوین قرارداد شراکت رستوران دارید بهتر است در کنار استفاده از تجربه‌ی سایر افراد از مهارت و آگاهی کارشناس حقوقی امور قراردادها بهره بگیرید. ما برای شما یک نمونه قرارداد شراکت در رستوران تهیه کرده این که برای دانلود آن می توانید اینجا کلیک کنید:

دانلود نمونه قرارداد مشارکت در راه اندازی رستوران

• قرارداد اجاره رستوران:
شاید در نظر داشته باشید به جای تأسیس یک رستوران تحت نام برند دیگری شروع به کار کنید. برای این منظور نیاز به قرارداد اجاره رستوران دارید.

دانلود نمونه قرارداد اجاره رستوران

• قرارداد استخدام پرسنل:
برای تاسیس یک رستوران باید از تخصص‌های مختلفی بهره بگیرید. مثلا استخدام آشپز و کارگر، پیک موتوری، صندوق‌دار، حسابدار و… . افراد بسیاری در یک رستوران نقش‌آفرینی می‌کنند مسئله استخدام و آموزش نیروهای انسانی، از مسائل مهم محیط کار برای صاحبان مشاغل است که نیازمند بسترهای حقوقی یا همان قراردادهای لازم هستند.

دانلود نمونه قرارداد استخدام پرسنل رستوران

• قرارداد پیمانکاری تأمین غذا:
قراردادهای پیمانکاری و تهیه غذا یکی از پرکاربردترین قراردادهای پیمانکاری است که برخی از اشخاص حقیقی یا حقوقی با کترینگ‌ها یا آشپزخانه‌ها تنظیم می‌کنند. توصیه می‌شود پیش از انعقاد این گونه قراردادها با کاشناسان حقوقی مشورت کنید.

دانلود نمونه قرارداد پیمانکاری تامین غذا برای کارکنان

قراردادهای راه اندازی رستوران

 

فیلم های آموزشی راه اندازی رستوران

شما علاوه بر استفاده از دوره ها و کلاس های آموزش راه اندازی رستوران می توانید از فیلم های رایگان موجود در فضای آنلاین بهره ببرید. ما دو نمونه برای شما تهیه کرده ایم. اما برای مشاهده فیلم های بیشتر می توانید در یوتیوب و آپارات جستجو نمایید.

جمع‌بندی

  • قبل از راه اندازی رستوران چه مواردی را باید در نظر بگیریم؟

هزینه‌های راه‌اندازی و برآورد مالی، انتخاب نام، انتخاب مکان، استخدام پرسنل ماهر، خرید تجهیزات موردنیاز، تهیه نرم افزار رستوران، انتخاب منوی جذاب، بازاریابی و جذب مشتری، کسب مجوزهای لازم و اینکه آیا نیاز به عقد قراردادهای مختلف به هنگام راه‌اندازی رستوران دارید یا خیر

  • اصلی‌ترین هزینه‌های راه‌اندازی رستوران چیست؟

هزینه مکان (خرید، رهن، اجاره)، هزینه تجهیزات آشپزخانه و صنعتی، هزینه مواد اولیه، هزینه حقوق پرسنل، هزینه دکوراسیون، هزینه تبلیغات، هزینه‌های جانبی نظیر آب و برق و گاز و…

  • مجوزهای لازم برای راه اندازی رستوران چیست؟

جواز کسب رستوران، مجوز بهداشت، مجوز سلامت کارکنان، مجوز اجرای موسیقی (در صورت لزوم)، مجور برند رستوران، گواهی مالیات بر ارزش افزوده

در آخر اینکه داشتن یک رستوران پاداش‌آور و سودآور است. بسیاری از افراد با رعایت این دستورالعمل‌های ساده رستوران‌های بزرگی ایجاد کرده‌اند. طرح تجاری خود را به عنوان یک نقشه راه ایجاد کنید. این برنامه به شما کمک می‌کند تا در مسیر هدفتان بمانید. به یاد داشته باشید خیلی از افرادی که در این مسیر قدم گذاشته‌اند به دلایل مختلف در ابتدا یا وسط مسیر با شکست مواجه می‌شوند. این شغل برای افرادی مناسب است که پرانرژی، با انگیزه و پرتلاش باشند.

فهرست محتوا

    مقالات جدید راه اندازی رستوران