نرم‌افزار باران

مشکلات راه ­اندازی کافی شاپ | 15 چالش رایج

هنگام راه‌اندازی کافی‌شاپ، بسیار مهم است که بدانیم: چرا کافی‌شاپ‌ها شکست می‌خورند و چگونه می‌توانیم مطمئن شویم که کافی‌شاپ ما شکست نمی‌خورد؟ و با مشکلات راه ­اندازی کافی شاپ آشنا شوید بنابراین بد نیست که پیش از این، با اصول مدیریت کافی‌شاپ بدانید.

راحت بفروش! راحت‌تر حسابداری کن!, مثل آب خوردن درآمد کافی شاپت رو افزایش بده, 30 روز رایگان کنارتیم,شروع قیمت: 3/370/000 تومن
مدیریت کافی شاپ میتونه خیلی ساده تر باشه :)
دمو رایگان می‌خوای؟ فرم زیر رو پر کن👇

* ضرورت تکمیل

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .

بد نیست که پیش از این، با اصول مدیریت کافی‌شاپ آشنا شوید. آمارهای مربوط به میزان موفقیت هنگام راه‌اندازی کسب‌وکار خوب نیست و «اگر آسان بود، همه آن را انجام می‌دادند!» به طور متوسط ​​80٪ از تمام مشاغل جدید در دو سال اول راه‌اندازی کارشان شکست می‌خورند. به طور خاص، در صنعت رستوران این میزان شکست به 95 درصد می‌رسد. در مورد کافی‌شاپ‌ها داده‌های چندانی در دسترس نیست. اما احتمالا این میزان بین 80 تا 95 درصد باشد.

به همین دلیل است که ما اینجا هستیم تا به شما کمک کنیم تا این مشکلات را درک کرده و پیش‌بینی کنید تا قبل از راه‌اندازی کافی‌شاپ درک بهتری از آنها داشته باشید.

 

۱۵ مشکلات راه ­اندازی کافی شاپ

مشکلات راه‌اندازی کافی‌شاپ

۱. بی حوصلگی و تصمیمات ضعیف

یکی از دلایل رایج و مشکلات راه ­اندازی کافی شاپ، علاوه بر کمبود اطلاعات، بی‌حوصلگی و تصمیم‌گیری‌های ضعیف است. اغلب اوقات فقط برای اینکه زود شروع کنید، کسب وکارتان را به سرعت راه می‌اندازید. درحالی که اگر صبر کنید انتخاب‌های ایدئال‌تری خواهید داشت. برای مثال ممکن است در تلاش برای یافتن مکان ایدئالی که تصور می‌کردید با مشکلاتی مواجه شوید، اما مکان به خودی خود می‌تواند بر موفقیت کسب‌وکار تأثیر بگذارد و با تصمیم‌گیری عجولانه، می توانید زمینه شکست خود را ایجاد کنید.

۲. مفهوم بودن کسب‌وکار

تنها داشتن یک ایده خوب برای کسب‌وکار موفق کافی نیست. شما به برنامه‌ریزی (نوشتن بیزینس‌پلن کافی‌شاپ) و ایجاد یک مفهوم تجاری نیاز دارید. یک مفهوم خوب نوشته شده به مشتریان، شرکا و سرمایه گذاران بالقوه اجازه می‌دهد تا تصویری واضح از ایده کسب‌وکار شما داشته باشند.

برای درک شایط اساسی باید تحقیقات بازاریابی انجام دهید. زیرا باید بدانید که کافی‌شاپ را برای چه کسانی باز می­‌کنید، مخاطبان هدف، بازدیدکنندگان و اینکه آیا بازار به ایده شما نیاز دارد یا خیر.

۳. مجوزهای لازم

هنگامی که یک طرح تجاری دقیق تهیه کردید، باید با ارگان‌های مربوطه تماس بگیرید تا شرایط قانونی را بدانید تا بتوانید کسب‌وکار کافی‌شاپ خود را با موفقیت باز کنید. بدون مجوزهای مناسب، اجازه راه‌اندازی کسب‌وکار کوچک خود را نخواهید داشت. فقط مطمئن شوید که تمام مجوزها و تاییدیه‌های مورد نیاز را دارید. کافه‌داران باتجربه توصیه می‌کنند از قبل در مورد آن فکر کنید تا زمان را هدر ندهید.

۴. مکان مناسب

شما پیشنهادات زیادی را بررسی کرده‌‌اید اما نمی‌توانید پیشنهاد مناسب را پیدا کنید. بعضی از مکان‌ها یا گران هستند یا خیلی کوچک و یا در وضعیت نامناسبی قرار دارند. بنابراین مطمئن شوید که نیازهای شما با نیازهای بازار مطابقت دارد.

ممکن است نیازی به اجاره مکان بزرگ نداشته باشید. حتی اگر که تجارت شما شروع به رشد کند، همیشه می‌توانید آن را گسترش دهید. مطمئن شوید که واقعاً می‌توانید از راه‌اندازی یک کافه در مرکز شهر سود خوبی کسب کنید.  ممکن است معلوم شود که راه‌اندازی کافه در مناطق دیگر پرسودتر است. پس همه جوانب را قبل از خرید و یا اجاره ملک در نظر بگیرید.

۵. هویت و مزیت رقابتی

کافی‌شاپ‌ها را می‌توان به ظاهر در هر گوشه‌ای یافت، بنابراین برای صاحبان کافی‌شاپ مهم است که هویتی برای کافه خود ایجاد کنند. باید مشخص کنید که می‌خواهید مشتریان هدف شما دانشجویان باشند یا والدین جوانی که به دنبال مکانی برای هم‌نشینی با دوستان خود می‌گردند.

هنگامی که مشخص کردید مخاطبان هدف شما چه کسانی هستند، با انجام‌دادن سایر کارها – از انتخاب نام و مکان گرفته تا تنظیم یک منو – با در نظر گرفتن مخاطبان، از «بحران هویت» جلوگیری کنید. همچنین برای محافظت از خودتان دربرابر مزیت رقابتی کسل‌کننده باید کاری را انجام دهید که رقبا انجام نمی‌دهند. به عناون مثال ارائه بازی‌های رومیزی یا سرو غذاهای خانگی.

۶. تجهیزات باکیفیت

اگر بودجه شما محدود است و نمی‌توانید تمام تجهیزات کافی‌شاپ و لوازم مورد نیاز را به یکباره خریداری کنید، سعی کنید در حالی که در حال حل سایر مسائل مربوط به افتتاح کسب‌وکار هستید، به تدریج اقدام به خرید کنید. اما بعضی از آیتم­ ها را بعد از شروع به کار خریداری کنید تا با مد روز مطابق باشد.

از مشاوره و پیشنهادات تامین‌کنندگان باتجربه و موفق تجهیزات کافه‌ها استفاده کنید. آن‌ها نه تنها همه چیز را به یکباره به شما می‌فروشند، بلکه علاقه‌مند هستند که شما را به یک مشتری ثابت تبدیل کنند. از این رو، آن‌ها مشتاق خواهند بود تا مجموعه را به شما توصیه کنند که بتوانید به مرور زمان آن را تکمیل کنید یا آن را با مجموعه‌ای قدرتمندتر مبادله کنید.

پس از خرید تجهیزات و لوازم خود، نیاز به نصب و نگهداری دارید. تامین­‌کنندگانی را انتخاب کنید که خدمات پس از فروش ارائه می­‌دهند.

چالش‌های راه‌اندازی کافی شاپ و خرید وسایل

۷. حضور رقبا

کافی‌شاپ‌ها در مناطق پرجمعیت حومه شهر یا شهرهای بزرگ با رقابت شدیدی مواجه هستند، به خصوص کافه‌های کوچک و مستقل. یک کافه‌دار باید بداند که چگونه کسب‌وکار خود را بازاریابی کند، چگونه مشتریان جدیدی جذب کند و چگونه مشتری‌های خود را وفادار و دائمی کند. کافه‌های زنجیره‌ای بزرگ و معروف معمولاً کار آسان‌تری برای جذب مشتریان دارند، در حالی که صاحبان کافه‌های مستقل باید سخت تلاش کنند تا پایگاه مشتریان خود را توسعه دهند.

برای برجسته شدن در میان رقبا، مهم است که یک هویت خاص برای کسب‌وکار خود ایجاد کنید. و با شناسایی نوع مشتریان به این امر دست یابید. براساس مشتریان هدف خود، خدمات منحصر به فردی را ارائه دهید که رقبای شما ارائه نمی‌دهند.

۸. طراحی و چیدمان کافه

راه‌اندازی کافه به شما این امکان را می‌دهد که دقیقاً از منو تا گزینه‌های چیدمان صندلی و دیزاین کافه، خودتان تصمیم بگیرید. یکی از مهم ترین مسائل این است که چگونه کارآمدترین استفاده از فضا را تعیین کنید؟ فضای که توانایی جذب مشتری و استفاده بهینه برای خود شما را داشته باشد.

مشکلات صاحبان کافه‌ها

 ۹. امور مالی

بسیاری از صاحبان کافه‌های جدید سرمایه اولیه‌ای را که برای افتتاح و راه‌اندازی یک کافه جدید نیاز دارند، دست کم می‌گیرند. شما به مبالغ زیادی سرمایه برای پوشش اجاره ساختمان، استخدام نیرو، خرید مواد غذایی آشپزخانه و خرید مبلمان و همچنین دکوراسیون نیاز دارند. پس داشتن سرمایه کافی از مهم‌ترین چالش‌های این کسب وکار است. برای مدیریت امور مالی و حسابداری داشتن یک نرم افزار حسابداری کافی شاپ ضروری به نظر می رسد.

همچنین بخوانید: بهترین نرم افزار حسابداری رایگان کافی شاپ

۱۰. تصمیم­‌گیری در مورد منو

طراحی منوی کافی‌شاپ عامل مهمی در کمک به جذب مشتری بالقوه است که تصمیم بگیرد آیا برای یک فنجان قهوه در کافه شما توقف کند یا خیر. یک منوی کوتاه انتخاب‌های بسیار محدودی برای مشتری باقی می‌گذارد در حالی که یک لیست بی‌پایان ممکن است مشتری را سردرگم کند. بنابراین، مهم است که هنگام تصمیم‌گیری در منوی تعادل مناسب را ایجاد کنید.

برای طراحی منو سلیقه مشتریان را در نظر بگیرید. اگر کافی‌شاپ شما میبزان مشتریان کارمند در هنگام ناهار است به قرار دادن ساندویچ‌های  در منو فکر کنید. اگر مشتریان شما به همراه کودکان به کافی‌شاپ شما می‌آیند، غذا و نوشیدنی‌های مناسب بچه‌ها را در نظر بگیرید.

۱۱. خدمات مشتری

کیفیت خدمات مشتری شما یکی دیگر از عوامل تعیین‌کننده در موفقیت کافی‌شاپ است. حتی با بهترین منوی شهر، کافی­‌شاپ با خدمات ضعیف به زودی مشتریان خود را از دست می‌دهد. خدمات مشتری تأثیر زیادی بر وفاداری و حفظ مشتری دارد. این بدان معنی است که تا آنجا که ممکن است، باید توجه زیادی داشته باشید تا اطمینان حاصل کنید که هر تجربه در هر نقطه از سرویس، روان و بدون هیچ گونه مشکلی است. آموزش برای کارکنان خود در مورد نحوه ارتباط با مشتریان و کار تیمی خوب برای اطمینان از تحویل سریع ارائه دهید.

مشکلات بازکردن کافی شاپ

۱۲. مدیریت کارکنان

کارکنان کافی‌شاپ معمولاً پیچیده‌ترین منبع برای مدیریت در اداره هر کسب‌وکار است. هنگامی که کارکنان به درستی مدیریت شوند، به راحتی به دارایی یک تجارت تبدیل می‌شوند.

زمانی را به کارمندان خود در مورد اهداف کسب‌وکار اختصاص دهید تا بتوانند در جهت اهداف مشابه کار کنند. مسئولیت هر کارمند را مشخص کنید تا سردرگمی وجود نداشته باشد به آنها برای انجام کار‌ها اعتماد کنید.

۱۳. موجودی و روش‌­های قیمت‌­گذاری

صاحبان رستوران باید روی مدیریت هزینه‌ها تمرکز کنند. یکی از مؤلفه‌های مهم در پایین نگه داشتن هزینه‌ها، مدیریت مؤثر موجودی است. کسانی که موفق به انجام این کار نمی‌شوند ممکن است با هزینه‌های پیش‌بینی نشده و کمبود مواجه شوند. افرادی که موجودی و قیمت منو را مدیریت می‌کنند باید فرآیند سفارش را برای محدود کردن ضایعات و نظارت مستمر بر هزینه‌های نوسانی که بر سود ناخالص روی آیتم‌های منو تأثیر می‌گذارد، تنظیم کنند. بسیار مهم است که بدانید مواد اولیه چقدر هزینه دارند، زیرا این هزینه ها ممکن است نوسان داشته باشند و در قیمت‌گذاری منو مشکل ایجاد کنند.

۱۴. بهداشت محیط

مشکلات در آشپزخانه کافه‌ها زمانی جدی می‌شوند که استانداردهای بهداشتی را رعایت نکنید. حفظ سلامت و بهداشت چالش‌­برانگیز است اما بسیار مهم است. شما با غذا کار می‌کنید، عدم رعایت بهداشت یک تهدید واقعی هستند که می‌توانند بر تجارت شما تأثیر بگذارند.

برای جلوگیری از آلوده شدن غذا، به نکات بهداشتی در طول کار را  به پرسنل آموزش دهید. اطمینان حاصل کنید که آشپزخانه، یخچال و قسمت‌های آماده سازی مواد غذایی شما کاملا تمیز و ایمن برای نگهداری مواد غذایی هستند. تمامی تجهیزات و سطوح قابل استفاده را ضدعفونی کنید و به درستی نگهداری کنید.

۱۵. خدمات آنلاین

چالش‌های عملیاتی در کافی‌شاپ‌ها ارتباط زیادی با اتوماسیون و خدمات آنلاین در عصر حاضر دارد. اکثر کافه‌­ها سفارش­‌های آنلاین می-گیرند. اگر می‌خواهید همگام با زمانه باشید، شما نیز باید به دنیای خدمات آنلاین وارد شوید.

یک سیستم سفارش آنلاین کافی شاپ را در کافه خود پیاده کنید. دکمه سفارش را به راحتی قابل مشاهده و برای موبایل بهینه کنید. راه‌اندازی سوشال مدیا و وب سایت و بهینه‌سازی موتور جستجو می‌تواند به شما کمک کند در صفحه اول گوگل قرار بگیرید، جایی که بسیاری از مشتریان بالقوه ممکن است، روی وب سایت شما کلیک کنند. از طرفی با کنترل سفارشات آنلاین می‌توانید بدون پرداخت هزینه غیرمنصفانه و غیر منطقی از مسائل پیش آمده آگاه شوید.

16- درآمد کافی شاپ

رابطه‌ی درآمد کافی شاپ با مشکلات راه‌اندازی کافی شاپ به این شکل است که برای راه‌اندازی یک کافی شاپ، نیاز به سرمایه‌گذاری و هزینه‌های زیادی دارید. این هزینه‌ها شامل هزینه‌ راه اندازی رستوران،اجاره‌ی مکان، خرید ابزار و تجهیزات، استخدام نیروی کار و هزینه‌های تبلیغاتی است. اگر درآمد کافی شاپ کم باشد، ممکن است کسب و کار نتواند هزینه‌های خود را پوشش دهد و در نتیجه با مشکلات مالی مواجه شود. این مشکلات می‌تواند منجر به تعطیلی کسب و کار شود و زندگی صاحب کسب و کار را تحت تاثیر قرار دهد.

جمع‌بندی

هر مدل کسب‌وکار مستلزم رشد و توسعه مداوم است. درست مانند هر کسب‌وکار دیگری، راه‌اندازی کافی‌شاپ با چالش‌هایی همراه است. با آمادگی کافی، نگرش مثبت، سخت کوشی و پشتکار می‌توانید بر این چالش‌ها غلبه کنید و از مزایای داشتن یک کسب‌وکار کافی‌شاپ بهره مند شوید.

مالکیت کافه سود بسیاری را به همراه دارد. هر چه برای جلوگیری از مشکلاتی که در بالا توضیح داده شد سخت‌تر کار کنید، شانس بیشتری برای سود بردن دارید.

اگر  کافه به درستی اداره شود یک سرمایه‌گذاری سودآور است. جدای از رضایت عمیقی که اکثر صاحبان مشاغل کافی‌شاپ از داشتن یک کافی‌شاپ کسب می‌کنند، می‌توانید از مزایای آن نیز سود مالی کسب کنید.

سوالات متداول

چرا کافی شاپ ها (اغلب) شکست می خورند؟
دلایل متعددی وجود دارد که ممکن است منجر به شکست صاحبان کافی‌شاپ‌ها شود. یکی از اصلی‌ترین آنها عدم برنامه‌ریزی یا راه‌اندازی یک کسب و کار از روی هوس است. مالکان با عجله و با دانش اندک و بدون خواندن مجلات مرتبط، شرکت در آموزش های آموزشی به سراغ راه‌اندازی یک کسب‌وکار می‌روند که به ندرت درباره آن چیزی می دانند!

عدم دریافت مجوزهای لازم چطور می تواند باید ایجاد مشکل شود؟
اگه شما بدون دریافت مجوزهای قانونی و بهداشتی لازم اقدام به راه اندازی کافه کنید به زودی ارگان های مربوطه به سراغ شما می آیند و در این صورت یا باید هزینه های زیادی بابت حریمه پرداخت کنید و یا حتی ممکن است کافه شما به طور کلی پلمپ و تعطیل شود.

نوشته‌های مرتبط

1 در مورد “مشکلات راه ­اندازی کافی شاپ | 15 چالش رایج”

  1. به نظر من در حال حاضر مهمترین چالش یا مشکلات کافه داری جذب سرمایه اولیه برای راه اندازی کافی شاپه. و الا بقیش با 4 تا مطالعه و مشاوره گرفتن و… حل میشه.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست محتوا