نرم‌افزار باران

با وظایف مدیر رستوران آشنا شوید + 4 مهارت ضروری

مقاله مدیر رستوران

مدیر رستوران چهره یک رستوران است. یک تیم رستوران موفق به یک رهبر نیاز دارد و بنابراین یافتن  فردی که بتواند این مسئولیت را بر عهده بگیرد مهم است. اساساً، این فرد به شما کمک می­کند تا تیمی را بسازید و رهبری کنید که کسب و کار شما را به موفقیت برساند.

راحت بفروش! راحت‌تر حسابداری کن!, مثل آب خوردن درآمد رستورانت رو افزایش بده, 30 روز رایگان کنارتیم,شروع قیمت: 3/370/000 تومن
مدیریت رستوران میتونه خیلی ساده تر باشه :)
دمو رایگان می‌خوای؟ فرم زیر رو پر کن👇

* ضرورت تکمیل

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .

وقتی صحبت از صنعت رستوران‌داری می‌شود، یک سوال ضروری این است که چگونه یک تیم رستوران موفق بسازیم. راه اندازی رستوران مراحل زیادی دارد. از تهیه بیزینس پلن رستوران،طراحی و دکوراسیون رستوران، تدوین منوی رستوران، انتخاب تامین کنندگان و موارد دیگر. با این حال، یکی از مهم­ترین مراحل، استخدام کردن پرسنل مجرب برای رستوران است.

ایجاد یک تیم قوی برای رستوران چیزی است که می توان نادیده گرفت، اما گرد هم‌­آوردن یک تیم موفق که بتواند با موفقیت کسب و کار را نمایندگی کند و محصولات را بفروشد، حیاتی است. به عنوان یک کسب و کار، می توانید یک رستوران جدید خارق ­العاده و خلاقانه ایجاد و توسعه دهید، اما برای اطمینان از موفقیت بلندمدت آن، به راهنمایی مناسب و حضور مدیر وکارکنان متعهد نیاز دارید.

تصویر مدیر رستوران و سایر کارکنان رستوران

مدیر رستوران

یک مدیر رستوران باید با مشتریان ارتباط مناسب برقرار کند و بتواند با موقعیت‌های دشوار کنار بیاید. آن­ها اولین نقطه تماس کارکنان و مشتریان در هنگام طرح موضوع یا شکایت خواهند بود و بنابراین، باید بتوانند مشکل را با آرامش و کارآمدی حل کنند. یک مدیر باید در سالن اصلی رستوران حضور داشته باشد اما به دانش پشت صحنه و آشپزخانه نیز نیاز دارد. این مهم است که مدیر جنبه های مالی کسب و کار  – مانند کنترل دستمزد و هزینه ­‌راه اندازی رستوران  – را درک کند تا بتواند به طور موثر فهرست مواد مورد نیاز  مواد غذایی و لیست کارمندان را مدیریت کند و از سودآوری درآمد رستوران اطمینان حاصل کند.

صاحبان و مدیران رستوران بر عملکرد یک رستوران نظارت می-کنند تا از عملکرد روان و مؤثر آن مطمئن شوند. آن‌ها برنامه‌ریزی می­کنند، کارکنان را استخدام و آموزش می‌دهند، با کارکنان آشپزخانه کار می‌کنند، و به نگرانی‌هایی که مهمانان در مورد تجربه‌شان دارند، رسیدگی می­کنند. با گذشت زمان، آن­ها همچنین باید روندهای صنعت را شناسایی کنند تا بتوانند در صورت لزوم از آن­ها برای اجرای یک تجارت موفق استفاده کنند.

آیا برای مدیر رستوران مناسب هستید؟

مدیران رستوران­ها شخصی‌ت­های متفاوتی دارند و افرادی مبتکر هستند، به این معنی است که آن­ها ماجراجو، جاه طلب، قاطع، برونگرا، پرانرژی، مشتاق، با اعتماد به نفس و خوش بین هستند. آن­ها مسلط، قانع­‌کننده و پرانگیزه هستند. افراد  علاقه مند به شغل مدیریت رستوران به آموزش و مهارت در چندین زمینه مختلف تجارت از جمله بازاریابی رستوران، جذب مشتری، مدیریت، فروش، عملیات و امور مالی نیاز دارند.

محل کار مدیر رستوران چگونه است؟

فرصت‌های شغلی مدیران رستوران محیط­های کاری متنوعی را شامل می‌­شود. از رستوران‌های مستقل، محلی، کافه‌ها گرفته تا رستوران‌های هتل در مقیاس بزرگ‌تر، مکان­‌های زنجیره‌­ای یا گروه‌های تسهیلات تفریحی ایجاد شود.

وظایف مدیریت رستوران

تصویر مدیر رستوران

مدیر رستوران چه می­کند؟ وظایف مدیر رستوران از محیطی به مکان دیگر متفاوت است و اغلب به کارفرما بستگی دارد.  وظایف مدیر رستوران ممکن است بسته به کسب و کار متفاوت باشد، اما معمولاً شامل این موارد می‌شود: مدیریت مشتریان ناراضی، نظارت بر آماده سازی غذا، بررسی کیفیت و اندازه سروها، سفارش و سازماندهی مواد غذایی و نوشیدنی، نگهداری تجهیزات، رعایت احتیاطات بهداشتی و ایمنی، اطمینان حاصل کردن از اینکه  آشپزخانه و ناهارخوری طبق استانداردهای خاصی تمیز می شوند و حل کردن مشکلات کارمندان و مشتریان.

گاهی اوقات وظایف شامل جزئیات کوچک نیز می­‌شود، مانند سفارش گل یا شمع برای میزها. علاوه بر این، مدیران رستوران اغلب مسئول مصاحبه، استخدام، و نظارت بر آموزش کارکنان جدید و همچنین سازماندهی شیفت ها، ترویج کار تیمی خوب، پرداخت حقوق به کارکنان و تقسیم نکات هستند.

مسئولیت‌های مهم عبارتند از:

مدیریت و مدیریت عمومی

  • هماهنگی و بهینه‌سازی عملیات های آشپزخانه و قسمت مشتریان
  • کنترل هزینه‌های عملیاتی و ارتقای کارایی
  • گزارش مالی هفتگی، ماهانه و سالانه
  • اداره پرسنل رستوران
  • رزرو کردن
  • عیب یابی

خدمات مشتری

  • خوشامدگویی و توصیه به مشتریان
  • ارائه خدمات F&B برای برآورده کردن انتظارات مشتری
  • ایجاد روابط مثبت با مشتری
  • رسیدگی به سوالات و شکایات مشتریان

منابع انسانی

  • استخدام، آموزش و نظارت کارکنان
  • مدیریت چرخش کارکنان
  • انجام ارزیابی عملکرد و تعیین اهداف
  • بهینه سازی گردش کار و بهره وری

زنجیره تامین و تدارکات آشپزی

  • تحقیق در مورد غذاها و برنامه ریزی منوها
  • در جریان بودن موجودی و سفارش لوازم
  • نظارت بر کیفیت محصول و رسیدگی به فروشندگان
  • استفاده از نرم افزار حسابداری رستوران رایگان هم می‌تواند برای اوایل شروع کاری و هزینه کمتر گزینه مناسبی باشد.

انطباق، سلامت و ایمنی

  • حصول اطمینان از رعایت مقررات مجوز، بهداشت و ایمنی
  • ایجاد و حفظ سیاست‌ها و پروتکل­‌ها

بازار یابی

  • به طور فعال تصویر رستوران را تقویت می کند و بر برندسازی رستوران اهمیت دهد
  • تلاش برای گسترش دسترسی رستوران از طریق تبلیغات هدفمند

مهارت های ضروری مدیریت رستوران

1. دانش ریاضی

مدیر رستوران لازم نیست حسابدار باشد؛ زیرا امروزه نرم‌افزار حسابداری رستوران فرآیند حسابداری بسیاری از رستوران‌ها را راحت کرده است؛ اما راحت بودن با اعداد و ریاضیات اولیه برای مدیریت رستوران مهم است.

راحت بفروش! راحت‌تر حسابداری کن!, مثل آب خوردن درآمد رستورانت رو افزایش بده, 30 روز رایگان کنارتیم,شروع قیمت: 3/370/000 تومن
مدیریت رستوران میتونه خیلی ساده تر باشه :)
دمو رایگان می‌خوای؟ فرم زیر رو پر کن👇

* ضرورت تکمیل

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .

به عنوان مدیر مسئولیت‌­ها شامل مدیریت موجودی مواد غذایی و اقلام نوشیدنی است. بخشی از این کار همچنین شامل دانستن زمان ذخیره مجدد اقلام است. همچنین مسئول موفقیت مالی رستوران خواهد بود، بنابراین داشتن درک از جریان نقدی، فروش و کنترل هزینه­‌ها ضروری است. در نهایت، باید سوابق حقوق و دستمزد همه کارمندان را نگه داشته و نظارت کند.

تصویر مدیر رستوران در حال صحبت با آشپز

2. استراتژی بازار یابی

یک رستوران بدون مشتریان نمی تواند سودآور باشد و بخشی از شغل مدیر رستوران جذب آن مشتریان است. بنابراین باید بداند که چگونه رستوران خود را بازاریابی کند و درآمد رستوران را افزایش دهد. برخی از تصمیماتی که ممکن است با آن روبرو شود این است که کجا تبلیغ کند، چه زمانی برنامه‌­های ویژه را اجرا کند، هر چند وقت یکبار منوهای خود را تغییر دهد و چه پیشنهادات دیگری می-تواند ایجاد کند تا کسب و کار را تقویت کند. همچنین باید درک عمیقی از اینکه رقبای رستوران چه کسانی هستند و چه کاری برای جذب پایگاه مشتری انجام می­دهند، ارائه کنند.

3. توانایی مدیریت قوی

هر نوع خدمات غذایی به پرسنل مناسب نیاز دارد و این مسئولیت مدیر رستوران که مطمئن شود کارمندان کار خود را انجام می دهند. یک مدیر خوب کسی است که بتواند با کارمندان ارتباط برقرار کند، نشان دهد که آن­ها یک رهبر تیم هستند، تصمیمات سخت بگیرد، انتقاد سازنده ارائه کند (و بپذیرد) و کارکنان را تشویق کند تا بهترین کار را انجام دهند. هنگام استخدام، آموزش، ارتقاء و حتی اخراج کارکنان خود به همه این مهارت ها نیاز خواهد داشت. به یاد داشته باشید که هر کارمندی این پتانسیل را دارد که بر تجربه مشتریان تأثیر بگذارد و بنابراین داشتن کارکنانی متعهد و مشتاق برای موفقیت رستوران مهم است.

4. مهارت دقت نظر

مطابق با کدهای بهداشتی و غذایی رستوران خود را مورد توجه قرار می‌دهد و به عنوان یک مدیر رستوران باید مطمئن شود که همه چیز مطابق با استانداردهای بهداشتی است.

اگر دوست دارید با مردم کار کنید، غذای خوب سرو کنید، رستوران مکان مناسبی برای فعالیت است. بسیاری از مردم کار خود را در رستوران ها از طریق مشاغل ابتدایی به عنوان پیشخدمت، میزبان، سرآشپز شروع می­‌کنند. برای پست‌­های مدیریتی به چیزی بیش از تجربه نیاز دارید. اکثر پست­‌های ارشد در یک رستوران نیاز به مدرک مدیریت رستوران یا مهمانداری دارند. همچنین باید برخی از مهارت‌­های کلیدی مرتبط با وظایف مدیر رستوران مانند مهارت در اعداد، بازاریابی و رهبری را نشان دهید.

بنابراین، مهم است که مشتریان خدمات فوری را به شیوه­ای حرفه‌ای و دوستانه دریافت کنند. مدیر رستوران باید کارکنان کافی در دسترس داشته باشد تا مشتریان بی جهت منتظر نمانند. مهم نیست که مشتریان چقدر غیرمنطقی هستند، مدیر باید برای مقابله با هر موضوعی تخصص و صبر داشته باشد. این وظیفه آن­هاست که مشکل موجود را اصلاح کنند و از هرگونه بررسی بد جلوگیری کنند.

سوالات متداول

ویژگی‌های یک مدیر رستوران خوب چیست؟

مدیران رستوران­‌ها شخصیت­‌های متفاوتی دارند و افرادی مبتکرهستند، به این معنی است که آن­ها ماجراجو، جاه طلب، قاطع، برونگرا، پرانرژی، مشتاق، با اعتماد به نفس و خوش بین هستند.

وطایف مدیر رستوران چیست؟

وظایف مدیر رستوران ممکن است بسته به کسب و کار متفاوت باشد، اما معمولاً شامل نظارت بر آماده سازی غذا، بررسی کیفیت و اندازه سروها، سفارش و سازماندهی مواد غذایی و نوشیدنی، نگهداری تجهیزات، رعایت احتیاطات بهداشتی و ایمنی می‌شود.

درباره نویسنده

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیشنهاد باران

نرم افزار رستوران بارانراهکاری مدرن و هوشمندانه برای مدیریت و حسابداری رستوران و فست‌فود

Restaurant software

نرم افزار رستوران باران

مشاوره رایگان

جهت دریافت مشاوره رایگان در خصوص این محصول، فرم زیر را تکمیل نموده تا تیم باران با شما تماس حاصل فرمایند:

* ضرورت تکمیل

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .

ویژگی ها

  • پردازش پرداخت
  • مدیریت مشتریان
نرم افزار رستوران باران