تجهیزات لازم برای راه اندازی فست فود [چک لیست 23 تایی]

وقتی صحبت از راه اندازی فست فود می­‌شود، هزینه‌­های راه‌اندازی آن بسیار زیاد به نظر می‌رسد. در کنار اجاره فضای تجاری، دریافت مجوز و هزینه‌­های بازاریابی، وسایل مورد نیاز ساندویچی یکی از اصلی‌­ترین فعالیت‌­هایی است که باید برای آن برنامه‌­ریزی کنید؛ زیرا خرید تجهیزات باکیفیت برای پخت غذاهای فست فود اهمیت زیادی دارد. در این مقاله شما را با انواع تجهیزات موردنیاز برای راه اندازی فست فود آشنا می‌کنیم.

تصویر کارتونی از فضای یک فست فود و صندوقدار

پیش از بیان تجهیزات فست فود، ابتدا بیایید با مراحل راه اندازی فست فود آشنا شویم.

مراحل راه اندازی فست فود

راه‌اندازی فست فود نیازمند انجام مراحل مختلفی است که در هر کدام باید به جزئیات توجه شود تا بتوان یک کسب‌وکار موفق و پایدار ایجاد کرد. در اینجا مراحل اصلی راه‌اندازی یک فست فود آورده شده است:

1. تحقیقات بازار و برنامه‌ریزی

در این مرحله تحلیل بازار هدف، تحلیل رقبا (قیمت‌ها و منوهایشان) و تهیه طرح کسب‌وکار انجام می‌شود. تدوین برنامه کسب‌وکار شامل اهداف، استراتژی‌ها، بودجه، هزینه‌ها و پیش‌بینی‌های مالی است.

2. طراحی لوگو

انتخاب نام، طراحی لوگو و هویت برند برای جلب توجه مشتریان ضروری است.

3. انتخاب مکان

مکان فست فود باید در محلی پر رفت‌وآمد و نزدیک به مشتریان هدف باشد. طراحی فضایی راحت و جذاب با رعایت استانداردهای بهداشتی و فضای کافی برای پخت و خدمت به مشتری مهم است.

4. دریافت پروانه کسب و اخذ مجوزهای بهداشتی

در این مرحله باید مجوزهای تجاری را از شهرداری، اتحادیه فست فودها و سایر مراجع مربوطه کسب کنید.  درخواست مجوزهای مربوط به بهداشت مواد غذایی، ایمنی و سایر مجوزهای قانونی از مراجع ذی‌صلاح.

5. خرید تجهیزات

در این مرحله باید تجهیزات آشپزخانه و سالن فست فود را خریداری کنید.

6. تدوین منو

در این مرحله باید انواع غذاها و نوشیدنی‌ها را بر اساس سلیقه و نیاز بازار هدف انتخاب کنید. تنوع در منو و انتخاب غذاهای محبوب اهمیت زیادی دارد.

7. استخدام و آموزش کارکنان

در این مرحله باید پرسنل خود در بخش‌های آشپزخانه، نظافت و خدمات مشتری را استخدام کنید. آموزش نحوه برخورد مناسب با مشتریان و حفظ رضایت آنها و آموزش اصول بهداشت غذایی و نحوه کار با تجهیزات ایمن در آشپزخانه اهمیت زیادی دارد.

8. خرید نرم افزار حسابداری

خرید نرم افزار حسابداری فست فود گام بعدی برای راه‌اندازی فست فود است.

9. تبلیغات و بازاریابی

با راه اندازی کمپین‌های تبلیغاتی از جمله ارائه تخفیف‌ها، تبلیغات در شبکه‌های اجتماعی، و ارائه خدمات ویژه فست فود خود را تبلیغ کنید.

10. برگزاری افتتاحیه

مراسم افتتاحیه را با تخفیف‌ها یا اعطای هدایا برای جذب مشتریان برگزار کنید.

با طی کردن مراحل فوق و توجه به جزئیات، می‌توانید یک فست فود موفق راه‌اندازی کنید که هم از نظر مالی و هم از نظر کیفیت خدمات رضایت مشتریان را جلب کند.

مهارت های و تجارب لازم برای راه اندازی فست فود

برای راه‌اندازی یک فست فود، نیاز به ترکیبی از مهارت‌های تخصصی در زمینه‌های مختلف از جمله مدیریت، خدمات مشتری، بازاریابی و امور مالی دراید. در ادامه به مهارت‌ها و تجربیات لازم برای این شغل اشاره می‌کنیم:

1. مدیریت کسب‌وکار

به عنوان یک مدیر باید توانایی مدیریت موجودی، مدیریت کارکنان، بودجه‌بندی و تخمین هزینه‌های جاری و پیش‌بینی درآمد و ایجاد فضای کاری مثبت را داشته باشید.

2. تجربه در صنعت غذا و خدمات

داشتن اطلاعات در مورد قوانین و استانداردهای بهداشتی و ایمنی مواد غذایی، آشنایی با روش‌های پخت و تهیه غذاهای سریع و توانایی برقراری ارتباط موثر با مشتریان، رسیدگی به شکایات و ایجاد تجربه‌ای مثبت برای آنها برای شما به عنوان یک مدیر ضروری است.

3. بازاریابی و فروش

توانایی شناسایی نیازهای بازار هدف و ارائه منوی متناسب با ذائقه‌ها، آشنایی با روش‌های تبلیغات آنلاین و آفلاین، از جمله استفاده از شبکه‌های اجتماعی و تخفیف‌ها برای بازرایابی و فروش بیشتر اهمیت دارد.

4. آشنایی با فناوری و نرم‌افزارهای حسابداری

آشنایی با نرم‌افزارهای حسابداری مدیریت فست فود و سایر سخت افزارهای مدرن فروشگاهی یکی از مهارت‌های کاربردی برای راه اندازی فست فود است.

5. فن مذاکره و روابط عمومی بالا

آشنایی با اصول مذاکره برای خرید مواد اولیۀ با کیفیت و با قیمت مناسب و روابط عمومی خوب و همکاری عالی با رسانه‌ها و انجمن‌های محلی برای ایجاد شهرت برند ضرروی است.

این مهارت‌ها و تجربیات به شما کمک می‌کند تا کسب‌وکار فست فود خود را بهتر مدیریت کنید.

چند نوع وسیله در فست فود نیاز است؟

برای راه‌اندازی فست فود شما به تجهیزات زیر برای بخش‌های مختلف نیاز دارید:

  •  تجهیزات آماده سازی

تجهیزات آماده‌سازی یکی از وسایل مورد نیاز فست فود محسوب می‌شود و حجم کاری کارمندان شما را کاهش می‌دهد و همچنین به نظم بخشیدن به آشپزخانه و انجام بی‌عیب‌ونقص کارها کمک می‌کنند. این تجهیزات شامل خمیرگیر، خلال‌کن، مخلوط‌کن، چرخ گوشت صنعتی و… می‌شوند.

  •  تجهیزات پخت

تجهیزات پخت وسایلی هستند که برای پخت غذاهایی مانند پلو، کباب، خورشت و سوپ استفاده می‌شوند و شما می‌توانید حجم زیادی از غذا را آماده کنید. این تجهیزات شامل انواع اجاق گاز صنعتی، گریل، کباب پز، سرخ کن، دیگ صنعتی، پاستاپز، و… می‌شوند و باید با توجه به ظرفیت رستوران تهیه شوند.

  •  تجهیزات نگهداری و انباری

از این تجهیزات برای نگهداری مواد اولیه در انبار و نظم بخشیدن به آن‌ها استفاده می‌شود. مواد اولیه مانند گوشت را باید در دمای انجماد نگهداری کنید به همین دلیل نیاز به وسایل برودتی و نگهداری سرد دارید. سایر موادغذایی مانند برنج، حبوبات و… را باید در یک جای خنک و به دور از نور خورشید نگهداری کنید. همچنین شما به تجهیزات نگهداری گرم مانند گرمخانه، قفسه‌ها، ظروف بسته‌بندی و… برای نگهداری غذاهای پخته شده نیاز دارید.

  • تجهیزات سرو

تجهیزات سرو به وسایلی گفته می‌شود که برای سرو غذا به مشتری و حمل ظروف استفاده می‌شوند. ظروف سرو غذا، ترولی ظروف تمیز و ظروف کثیف، یخساز، کانتر قاشق و چنگال از این دسته هستند.

لیست 23 تایی تجهیزات مورد نیاز فست فود

لیست زیر مهم‌ترین تجهیزات موردنیاز برای راه اندازی فست فود است.

1- برش دهنده‌ و اسلایسر

اسلایسر ابزاری عالی برای برش دادن موادغذایی مانند گوشت و پنیر است. اگر قصد دارید هر چیزی از ساندویچ گرفته تا سالاد را سرو کنید، قطعا به اسلایسر نیاز خواهید داشت. هنگام خرید اسلایسر، بسته به نیاز فست فود خود، موارد زیر را در نظر بگیرید:

  • اتوماتیک یا دستی
  • اندازه تیغه
  • میزان اسب بخار
  • سبک، متوسط ​​یا سنگین

برش دهنده و اسلایسر فست فود

2- میز کار استیل

میزهای کار، اندازه‌ها و مدل‌های مختلفی دارند. از این میزها برای آماده سازی غذا و قراردادن لوازم روی آن استفاده می‌شود. میزهای آماده‌سازی استیل ضد زنگ از دوام بالایی برخوردار هستند. عوامل مانند اندازه، جنس رویه، قفسه‌دار بودن و… بر قیمت میزهای کار تاثیر می‌گذارد. میزکار از 3 میلیون تا 8 میلیون در بازار وجود دارد.

پیشخوان های تهیه غذا در فست فود

3- غذاساز

از غذاساز برای برش دادن، خرد کردن، آسیاب کردن و پوره کردن انواع مختلف غذا استفاده می‌شود. غذاسازها انواع و مدل‌های مختلفی دارند و باید برای فست فود خود با توجه به نوع غذای سرو شده مدل مناسب را خریداری کنید.

در یک مدل غداساز کارکنان آشپزخانه می‌توانند غذا را به صورت عمودی بریزند و سپس نوع برش مورد نظر خود را انتخاب کنند. با این نوع دستگاه به راحتی می‌توانید کاسه را جدا کرده و محتویات آن را خالی کنید.

نوع دیگر غذاساز این امکان را می‌دهد که وقتی دستگاه در حال کار است، غذا را اضافه کنید. در این مدل غذای فرآوری شده در یک کاسه جداگانه قرار می‌گیرد. این نوع غذاسازها یک گزینه عالی برای آشپزخانه تجاری است.

غذاساز از تجهیزات فست فود

 

4- اجاق گاز

فر یکی از تجهیزات اصلی آشپزخانه شما است. نوع فری مورد نیازتان تا حد زیادی به نوع فست فود و غذایی بستگی دارد که سرو می‌کنید. انتخاب اجاق گاز یک فرآیند طولانی است. به همین دلیل مهم است که بدانید چه عاملی در هنگام خرید باید برایتان مهم باشد. هنگام انتخاب اجاق مناسب برای فست فود خود این عوامل را در نظر داشته باشید:

  • اندازه

مقدار فضایی که در آشپزخانه خود دارید، تعیین‌کننده اندازه فری است که باید تهیه کنید. طراحی و چیدمان آشپزخانه به شما کمک می‌­کند تا بدانید واقعا چقدر فضای اجاق گاز در اختیار دارید. علاوه بر این به این فکر کنید که در طول یک سرویس چه مقدار غذا در نظر دارید تهیه کنید تا متوجه شوید چه اجاق گازی و با چه اندازه‌ای مناسب شماست.

  • کیفیت

اجاق گاز  قلب آشپزخانه شماست، بنابراین انتخاب نوعی که بتواند در برابر آزمایش زمان و استفاده مقاومت کند، تفاوت بین موفقیت و شکست است.

  • عملکرد

این موضوع تا حد زیادی به نوع آشپزی شما بستگی دارد که قصد دارید در فست فود خود انجام دهید. اولین قدم این است که تصمیم بگیرید که اجاق گاز برقی می‌خواهید یا گازی.

اجاق گاز فست فود

 

 5-انوع فر پیتزا

فر پیتزا دستگاهی است که در فست فودها و رستوران‌ها برای پخت انواع پیتزا و حتی ساندویچ استفاده می‌شود و یکی از وسایل لازم برای ساندویچی محسوب می‌شود. فر پیتزا انواع مختلفی از قبیل صندوقی، ریلی و گردان دارد.

  • فر پیتزا صندوقی

فرهای صندوقی جزو ارزان‌ترین مدل‌های موجود در بازار هستند. بدنه خارجی آنها از استیل و بدنه داخلی آنها از گالوانیزه ساخته می‌شود. کف این فرها سنگی یا آجری است و مشعل گاز زیر سنگ‌ها یا در سقف فر قرار می‌گیرد. از معایب این مدل فرها، این است که فقط برای پخت پیتزاهای ایتالیایی با خمیر نازک مورد استفاده قرار می‌گیرند.

  • فر پیتزا ریلی

از جدیدترین فرهای موجود در بازار هستند. در این مدل‌ها، پیتزا روی یک نوار نقاله قرار می‌گیرد و وارد تونل پخت شده و بعد از 7 تا 10 دقیقه پیتزای پخته شده از طرف دیگر نوار نقاله بیرون می‌آید. کنترل دما در این فرها به صورت دیجیتالی انجام می‌شود. از معایب این فرها این است که نمی‌توان چند پیتزا را به صورت همزمان داخل فر گذاشت؛ چراکه ممکن است بعضی از پیتزاها نپخته یا بیش از حد برشته شوند.

  • فر گردان

فرهای گردان شبیه تنور نانوایی هستند. نحوه پخت پیتزا در این فرها به این صورت است که با چرخیدن صفحه، پیتزا به صورت کاملا یکنواخت پخته می‌شود. از مزایای این فرها، مغزپخت شدن پیتزا و مناسب بودن برای غذاهای غیر از پیتزا مانند هات داگ و سیب زمینی تنوری است. فرهای گردان در دو مدل گازی و برقی تولید می‌شوند.

6- تهویه

هنگامی که فرها را تهیه کردید، باید به فکر تهویه باشید. تهویه یک جزء کلیدی از وسایل آشپزخانه فست فود شما است و باعث می‌شود جریان هوای سالم را برای کارکنان خود فراهم کنید. آشپزخانه‌­های تجاری محیطی پر استرس و شلوغ برای کار است.

یک سیستم تهویه جریان هوا و کنترل دما را در سرتاسر آشپزخانه فست فود شما مدیریت کرده و به حفظ محیطی دلپذیر، تمیز و سالم برای کارکنان شما کمک می‌­کند. هنگام انتخاب طرح تهویه خود باید پنج عامل را در نظر بگیرید:

  • میانگین جریان حجمی هوا
  • فشار استاتیک
  • بهره‌وری انرژی
  • اندازه
  • سر و صدا

سیستم تهویه فست فود

7- انواع تاپینگ پیتزا

تاپینگ پییتزا یکی از پرکاربرترین تجهیزات فست‌فود و از وسایل مورد نیاز ساندویچی است که برای آماده‌سازی انواع پیتزا و ساندویچ استفاده می‌شود. تاپینگ یک میز فلزی دارای چندین لگن کوچک است که برای نگهداری مواد اولیه تولید پیتزا و ساندویچ استفاده می‌شود. تاپینگ پیتزا در سه نوع مختلف یخچالی، فریزی و مدل ساده تولید می‌شود. در ادامه هریک از این مدل‌ها را توضیح می‌دهیم.

  •  یخچال تاپینگ

این نوع تاپینگ‌ها دارای یخچال در قسمت پایین تاپینگ هستند و برای سردنگه داشتن مواد اولیه‌ای که در کوتاه مدت استفاده می‌شوند، کاربرد دارند. هنگام خرید تاپینگ یخچالی به قوی بودن موتور دستگاه توجه کنید؛ زیرا روی نگهداری مواد غذایی در دمای مناسب تاثیر می‎گذارند.

  • فریزر تاپینگ

فریز تاپینگ در قسمت پایین مجهز به یک فریز برای نگهداری مواد غذایی است. فرق یخچال تاپینگ و فریز تاپینگ در قدرت کمپرسور و دمای نگهداری مواد اولیه است. تاپینگ زیر یخچالی، مواد غذایی را در دمای -4 درجه و تاپینگ فریزر تا دمای -20 درجه نگهداری می‌کند.

  • تاپینگ رومیزی پیتزا

تاپینگ‌های رومیزی فاقد یخچال و فریزر در قسمت پایین هستند و به دو شکل تاپینگ سرد و یا تاپینگ بنماری ساده و دارای لگن تولید می‌شوند. نکته‌ای که هنگام خرید تاپینگ‌ها باید به آن توجه کنید، جنس بدنه تاپینگ‌ها است که بهتر است از جنس استیل ضدخش باشد؛ چراکه در صورت زنگ زدگی ممکن است باعث تغییر در طعم و بوی موادغذایی شود.

8. خمیر گیر صنعتی

خمیرگیر صنعتی به منظور تهیه انواع خمیر نان و پیتزا مورد استفاده قرار می‌گیرد. خمیرگیرها بسته به حجم دستگاه، ابعاد متفاوتی از 5 تا 240 کیلویی دارند. هنگام تهیه این دستگاه‌ها باید به حجم، قدرت موتور و جنس پاروها توجه کنید. خمیرگیرها با دو نوع موتور ایرانی و چینی در بازار وجود دارند.

9- تجهیزات پخت و پز

مطمئن شوید که وسایل مورد نیاز زیر را به اندازه کافی در اختیار دارید:

  • قابلمه و تابه (در اندازه‌های متنوع) درب دار
  • قاشق برای مخلوط کردن و مزه کردن
  • چاقوهای سرآشپز
  • کاسه‌­های همزن
  • همزن
  • کاردک
  • ملاقه
  • انبر
  • تابه­‌های پخت
  • ورق و ماهیتابه
  • حوله، دستمال

تجهیزات پخت و پز فست فود

10- سینک‌­

سینک ظرفشویی برای سه منظور اصلی در فست فود شما استفاده می‌­شود: شستن ظرف، تهیه غذا و شستن دست. به طور کلی، برای برآورده کردن الزامات بهداشتی و ایمنی، احتمالاً به حداقل نوع خاصی از سینک و ماشین ظرفشویی تجاری نیاز دارید.

سینک شستشوی ظروف در فست فود

11- سیستم نمایش آشپزخانه

سیستم‌های نمایشگر آشپزخانه یک افزونه عالی برای سرعت بخشیدن به تهیه سفارشات است. با این سیستم کارکنان بدون هیچ گونه سردرگمی به سفارشات در زمان واقعی دسترسی دارند. سفارشات را می‌­توان به راحتی تغییر و نمایش داد و به کارکنان آشپزخانه تمام اطلاعات مورد نیاز برای تکمیل صحیح و به موقع را ارائه می‌دهد. این سیستم به کارکنان شما اجازه می‌­دهد تا سفارشات را به‌درستی مدیریت کنند.

سیستم نمایش آشپزخانه فست فود

12- صندوق فروشگاهی

نرم افزار حسابداری فست فود مغز عملیات فست فود است. برای پیگیری همه چیز، از سفارشات و تراکنش‌ها گرفته تا مدیریت ارتباط با مشتری و گزارش‌دهی به آن نیاز دارید. برای داشتن این سیتستم نیاز به یک صندوق فروشگاه (POS) یا لپتاپ دارید تا بتوانید نرم‌افزار مورد نظر را روی آن نصب کنید.

نرم افزار فست فود باران

13- کانتر گرم

برای گرم نگه­‌داشتن غذاهای آماده شده در طول سرویس، به یک کانتر گرم نیاز دارید. این کار باعث می‌شود تا غذا در ظروف فلزی برای ساعت‌­ها در دمای ایمن گرم بماند.
میز بخار برای گرم نگه داشتن غذای فست فود

14- تجهیزات شستشو

برای تمیز نگه داشتن آشپزخانه فست فود خود، آب و ماده شوینده تمام چیزی نیست که شما به آن نیاز دارید.

  • برس شستشو
  • تی و جارو
  • اسفنج
  • دستمال
  • محصولات پاک‌­کننده و شونیده

تجهیزات شستشو فست فود

15- مایکروویو

با وجود تمام تجهیزات آشپزخانه مورد نیاز برای راه اندازی یک فست فود، مایکروویو اغلب فراموش می­‌شود. اما مایکروویو برای پخت و پز با بخار آب، گرم کردن مجدد اقلام از قبل پخته شده یا یخ‌­زدایی مفید خواهد بود.

ماکروویو فست فود

16- یخ ساز

چه نوشیدنی آماده سرو کنید یا مشتریان در لیوان‌های مخصوص نوشیدنی خود را بنوشند، به یک دستگاه یخ‌ساز خوب نیاز دارید.

یخ ساز صنعتی

17- گریل گازی یا برقی

همه می­‌دانند که استیک یا همبرگر عالی از یک گریل تهیه می­‌شود. بهترین آن­ها با یک سطح سینی صاف اضافه شده است که برای تهیه پنکیک یا کباب کردن ساندویچ عالی است.

گریل

18- فریزر و یخچال

برای تازه نگه داشتن مواد غذایی خود تا جایی که ممکن است، باید روی فریزرها و یخچال‌­های با کیفیت سرمایه‌گذاری کنید. ابتدا باید اندازه و ظرفیت فست‌فود خود و سپس ویژگی­‌های آن­ها را در نظر بگیرید. در حالت ایده‌آل، همواره یخچال‌هایی انتخاب کنید که استفاده از آن برای کارکنان راحت‌­تر است.

وقت گذاشتن برای پیدا کردن بهترین یخچال یا فریزر برای فست فودتان به اطمینان از کیفیت موادغذایی که می‌پزید کمک می‌کند. بنابراین مطمئن شوید که این وسیله در صدر لیست اولویت­‌های شما قرار دارد.

یخچال های اتاقی برای فست فود های بزرگ

19- تجهیزات ایمنی

شما قبلاً همه مجوزهای لازم را دریافت کرده­‌اید، بنابراین می‌­دانید که سلامت و ایمنی اولویت شماره یک در این تجارت است. به منظور اطمینان از ایمنی کارکنان و مشتریان خود، مطمئن شوید که موارد ایمنی ضروری زیر را تهیه کرده‌اید:

  • کپسول‌­های آتش نشانی
  • جعبه کمک­‌های اولیه
  • کف‌پوش لاستیکی
  • تابلوهای کف مرطوب
  • پیش‌بند و لباس فرم
  • دستکش اجاق
  • عینک ایمنی
  • کلاه یک‌بار مصرف
  • دوربین‌­های امنیتی

همچنین بخوانید: فروشگاه‌های آنلاین فروش لباس رستوران

20- قفسه‌­های ذخیره‌سازی

هر آشپزخانه‌­ای نیاز به قفسه‌­بندی و نگهداری مناسب برای غذای خشک، ظروف و تجهیزات دارد. انتخاب‌­های شما باید استراتژیک و بادوام باشد. این چیزی نیست که بخواهید مجبور به تغییر یا جایگزینی آن شوید، بنابراین انتخاب لوازم باکیفیت برای اولین بار باید در اولویت باشد.

وقتی نوبت به انبار یا قفسه‌­بندی شما می­‌رسد، مدل‌های متنوعی برای انتخاب دارید. انتخاب شما کاملاً به بودجه، استفاده و ترجیح شخصی شما بستگی دارد.

مطمئن شوید که قفسه‌­بندی خود را به گونه‌­ای مرتب کنید که منطقی است و به کارکنان شما اجازه می‌­دهد به راحتی وسایل مورد نیاز را به راحتی پیدا کنند. برنامه‌­ریزی برای قفسه‌بندی و واحدهای ذخیره‌سازی بخش مهمی از طرح چیدمان آشپزخانه فست فود شما است.

قفسه فست فود

21- ظروف نگهداری

تهیه ظروف نگهداری مواد غذایی مناسب، راز موفقعیت کسب وکار شما است. به دلیل انواع مختلفی از مواد غذایی که در فرآیند پخت و پز استفاده می‌­شود، داشتن مجموعه‌­ای از ظروف نگهداری ضروری است.

حتماً  موارد زیر را تهیه کنید:

  • ظرف سبزیجات: برای تازه نگه داشتن محصولات
  • سطل­‌های بزرگ: از این سطل‌ها برای نگهداری مواد خشک مانند آرد به صورت فله­‌ای استفاده کنید.
  • قوطی­‌های آشپزخانه: برای نگهداری مقادیر کم موادی مانند قهوه یا شکر مفید است.
  • جعبه‌­های خمیر: این جعبه‌ها برای نگهداری خمیر خام ساخته شده‌­اند و اگر قصد پختن نان یا دسر را دارید به کارتان می‌­آید.
  • ظروف نگهداری مواد غذایی: آن­ها را در شکل و اندازه‌های مختلف تهیه کنید.

22- ظروف سرویس­‌دهی

هر سرآشپز ماهری می‌­داند که برای جیدمان غذا در بشقاب و سرو هر نوع غذایی به ظروف مناسب نیاز دارد. شما باید کارد و چنگال، کاسه‌­های با هر شکل و اندازه، رامکین، فنجان و لیوان تهیه کنید. اندازه‌های مختلف بشقاب‌ها و کاسه‌­ها مورد نیاز خود را بررسی کنید و سپس نیز شکستگی را در نظر بگیرید.

مقدار ظروف پذیرایی که باید بخرید کاملاً به اندازه فست فود شما و انواع غذاها بستگی دارد. لیست زیر انواع اصلی ظروف سرو هستند که باید برای فست فود خود تهیه کنید:

  • ظروف: انواع بشقاب و کاسه
  • لیوان­‌های مختلف
  • چاقو، قاشق، چنگال
  • لوازم جانبی ظروف غذاخوری: ظروف سس، ظروف دسر، بشقاب نان و کره، لیوان قهوه، فنجان چای و نعلبکی، نمکدان و سبد
  • دستمال‌­های پارچه‌­ای و رومیزی

ظروف پذیرایی از مهمان در فست فود

قیمت تجهیزات فست فود چقدر است؟­

قیمت هر کدام از این تجهیزات با توجه به نوسانات قیمت در بازار دائما در حال تغییر است، از طرفی به دلیل تنوع در مدل­‌ها، شکل‌­های مختلف و براساس نیاز کسب‌وکار شما قیمت­ باید هنگام خرید بررسی شود. عاوه بر این وجود تجهیزات دسته دوم با کیفیت دلیلی دیگری است که قیمت‌­ها بسیار تقریبی باشد. اما در نظر داشته باشید که برای تهیه این چک لیست 20 تایی باید حداقل صد میلیون تومان کنار گذاشته باشید.

تجهیزات هر فست‌فودی متفاوت است و بسته به نوع غذا و مشتریان خود، نیازهای خاصی خواهد داشت. به عنوان مدیر این نوع فست فود، هنگام جستجوی تجهیزات برای شروع، باید نیازها و اولویت‌های شخصی خود را در نظر داشته باشید.

انجام تحقیقات، مقایسه امکانات و قیمت و بررسی نظرات، بهترین راه برای شروع به جستجوی محصولات مناسب است. آگاهی از نیازهای خود از قبل و تهیه لیستی از تمام تجهیزات مختلف به شما در این مسیر کمک می­‌کند.

پرسش های متداول:

لیست تجهیزات لازم برای راه‌اندازی فست فود چیست؟
اجاق گاز، فر، ماکروفر، سینک، پیشخوان، صندوق فروشگاهی، ظروف سرو غذا، غذاساز، اسلایسر، یخچال و فریزر، وسایل ایمنی، و…

3 دسته اصلی تجهیزات فست فود چیست؟
تجهیزات بزرگ: بخارپز، ماهیتابه، سرخ کن، میز، سینک و غیره. تجهیزات مکانیکی: پوست کن‌ها، دستگاه‌های چرخ کن، میکسر، یخچال، ماشین ظرفشویی، هواکش و غیره. تجهیزات و ظروف کوچک: قابلمه، تابه، لیسک، کاسه، قاشق، چاقو، رنده و غیره.

نوشته‌های مرتبط

1 در مورد “تجهیزات لازم برای راه اندازی فست فود [چک لیست 23 تایی]”

  1. محمد حسن فخار

    سلام
    رزومه کاری مجموعه اعم از طراحی آشپزخانه و راه‌اندازی فست فود مورد نیاز است.
    با سپاس

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست محتوا