نرم‌افزار باران

همه چیز درباره اصول مدیریت مغازه پوشاک و فروشندگی پوشاک | 6 اصل کلی

مقاله اصول مدیریت مغازه پوشاک

رعایت اصول مدیریت مغازه پوشاک برای موفقیت هر فروشگاهی بسیار مهم است. کلید هر استراتژی مدیریت پوشاک موثر، مدیر فروشگاه است. آن­ها از کارکنان فروشگاه مراقبت می­‎کنند، به دستیابی به اهداف فروش کمک می­‎کنند، به جذب مشتری و حفظ رضایت مشتری کمک می کنند، بر فعالیت‌­‌های روزانه نظیر نرم افزار حسابداری پوشاک مغازه نظارت می­‌کنند و همکارانی را که ممکن است در آینده مدیر فروشگاه شوند را توانمند می‌­سازند.

 اصول مدیریت مغازه پوشاک و فروشندگی پوشاک

اگر عاشق لباس و خرید هستید، احتمالاً زمان زیادی را در فروشگاه‌‎­های لباس می­‌گذرانید. با این حال، آنچه ممکن است متوجه نشوید این است که برای مدیریت یک فروشگاه پوشاک چقدر کار و مهارت لازم است. در این مطلب به دنبال ارائه اطلاعات بیشتر در مورد مدیریت فروشگاه لباس و نقش فروشندگی در رسیدن به تعامل بیشتر با مشتری و درنهایت افزایش فروش هستیم.

مدیر مغازه پوشاک

استخدام کارمندان برای فروشگاه مسئولیت اصلی مدیر فروشگاه است. او نه تنها باید نامزدهای مناسب را برای فروشگاه استخدام کند، بلکه باید آن­ها را برای رشد و توسعه بیشتر آموزش دهد. او باید اطمینان حاصل کند که همه کارکنان (فروشندگان، صندوقدار و غیره) به بهترین وجه در سطح خود برای عملکرد مؤثر فروشگاه مشارکت می­‌کنند. او باید به عنوان یک ستون حمایتی قوی عمل کند و در ساعت بحران در کنار تیم خود باشد.

این وظیفه اوست که اعضای تیم خود را با آخرین روند مد یا هر نرم افزار مرتبط با فروش در پوشاک که تازه راه اندازی شده آشنا کند. مسئولیت تفویض مسئولیت به زیردستان با توجه به تخصص و توانمندی آن­ها و استخراج بهترین ها را از میان آن­ها بر عهده اوست.

مدیر فروشگاه باید هر از چند گاهی به اعضای تیم خود انگیزه دهد. او باید مطمئن شود که فروشگاه او اهداف را برآورده و سود کسب می‌­کند. او مسئول عملکرد روان و موثر فروشگاه است.

تصویر مدیر فروشگاه پوشاک

مدیر فروشگاه لباس مسئول حفظ تصویر کلی فروشگاه است. این وظیفه اوست که کالا را به نحوی معقول به نمایش بگذارد که بلافاصله توجه مشتریان را به خود جلب کند. مدیر فروشگاه باید اطمینان حاصل کند که فروشگاه او انتظارات مشتریان را برآورده می کند و تصویر برند از پیش تعریف شده خود را به بهترین نحوه نمایش می­دهد.

یکی از وظایف اصلی مدیر فروشگاه ایجاد احساس امنیت و آسایش مشتریان در فروشگاه است. این مسئولیت کلیدی اوست که مطمئن شود مشتری با لبخندی دلپذیر فروشگاه را ترک می­کند.

او مسئولیت مدیریت دارایی های فروشگاه را بر عهده دارد. امنیت و ایمنی فروشگاه بر عهده اوست. مدیر فروشگاه باید اطمینان حاصل کند که موجودی کافی در فروشگاه موجود است تا از اتمام موجودی جلوگیری کند.

وی به همراه زیردستان خود مسئولیت برنامه­‌ریزی، مدیریت سود و زیان، رسیدگی به وجه نقد در فروشگاه و همچنین جمع آوری فروش روزانه و سایر گزارش های لازم را بر عهده دارند.

او باید اطمینان حاصل کند:

  • فروشگاه تمیز نگه داشته می­‌شود
  • قفسه­‌ها به درستی انبار شده­‌اند و محصولات از قفسه ها نمی‌افتند.
  • مانکن ها در مکان مناسبی برای جذب مشتریان به فروشگاه نگهداری می­‌شوند
  • کالاها مطابق با فصل و همچنین آخرین ترند­ها و مدهای روز است.
  • فروشگاه به خوبی روشن است، تهویه می‌شود و فضای مثبتی را به مشتریان ارائه می دهد.
  • تابلوی نمایش نام و نشان فروشگاه در محل مناسب نصب شده و برای همه قابل مشاهده است.

در ادامه به شما کمک کنیم با اصول مدیریت فروشگاه پوشاک آشنا شوید. البته اگر در ابتدا کار خود هستید و هزینه شروع کسب و کار بالاست میتوانید با استفاده از نرم افزار حسابداری پوشاک رایگان در هزینه های خود صرفه‌جویی کنید.

اصول مدیریت مغازه پوشاک

 

1. تصمیم بگیرید که چه نوع لباسی را می خواهید در بوتیک خود بفروشید

داشتن آموزش بازاریابی یا تجارت مد برای مدیران فروشگاه های لباس بسیار سودمند است، زیرا تحقیقات بازار مشخص می­کند که فروشگاه شما چه نوع لباس‌­هایی را می‌­تواند با موفقعیت بفروشد.

2. قیمت کالاهای خود را تعیین کنید

مدیر فروشگاه­ پوشاک هنگام قیمت­‌گذاری لباس‌­ها و لوازم جانبی در فروشگاه خود باید عواملی مانند افزایش قیمت، حاشیه سود، تکنیک­‌های قیمت­‌گذاری استراتژیک و تخفیف­‌ها را در نظر بگیرد.

3. استخدام و مدیریت کارکنان

معمولاً استخدام و مدیریت روزانه کارکنان تنها بر عهده مدیر است. یک مدیر فروشگاه لباس باید با تکنیک­‌های مصاحبه، ارزیابی عملکرد، برنامه‌­ریزی موثر، حل تعارض و قانون اساسی استخدام به خوبی آشنا شود.

4. جلوگیری از سرقت و از بین رفتن کالا

مدیر فروشگاه پوشاک علاوه بر استفاده از روش‌­های پیشگیری از سرقت مانند برچسب­‌های الکترونیکی و نظارت بر فروشگاه، باید اقداماتی را برای جلوگیری از آسیب به کالاهای فروشگاه انجام دهد.

فروشنده پوشاک در حال چک کردن تگ الکترونیکی لباس ها با NFC

5. فروش لباس

مدیر مغازه لباس فروشی  باید در استراتژی­‌های تبلیغاتی و بازاریابی فروشگاه مشارکت داشته باشد که گاهی شامل ایجاد کمپین­‌های تبلیغاتی، میزبانی رویدادهای بعد از ساعت کاری در فروشگاه‌­ها و شروع برنامه­‌های وفاداری مشتریان می‌­شود.

6.فروش روزانه را پیگیری و حساب کنید

روش‌­های حسابداری از فروشگاهی به فروشگاه دیگر متفاوت است، اما مدیر معمولا مسئول پیگیری دقیق موجودی، فروش و درصدهای روزانه هستند. البته نرم‌افزار حسابداری پوشاک در حسابداری و مدیریت موجودی به مدیران فروشگاه‌های پوشاک کمک بسیاری می‌کند. البته از دیگر وظایف مدیر رستوران، بررسی کردن صورت سود و زیان در مدت زمان های مشخص می‌باشد.

نما یک فروشگاه لباس

فروشندگی پوشاک

یک فروشنده لباس محصولات را مستقیماً به مصرف­‌کنندگان می­فروشد. او به مشتریان کمک می کند آنچه را که در فروشگاه به دنبال آن هستند بیابند و با توضیح اینکه چگونه کالا به آن­ها سود می‌­رساند،  مشتریان را به خرید ترغیب می­کند.

وظایف و مسئولیت­‌های فروشنده لباس

به عنوان یک فروشنده لباس در یک روز معمولی:

  • به مشتریان خوش­آمد بگویید.
  • سعی کنید با صحبت کردن یا مشاهده مشتری بفهمید که مشتری چه می‌­خواهد یا چه نیازی دارد.
  • به مشتریان در مورد ویژگی‌­های محصولات بگویید و استفاده از آن­ها را نشان دهید.
  • تفاوت بین مدل‌­های مختلف یک محصول را توضیح دهید.
  • به سؤالات مربوط به محصولات، خدمات و خط‌ مشی‌های فروشگاه پاسخ دهید.
  • مشتریان را در مورد فروش و تبلیغات آگاه کنید.
  • اقلام سفارشی و یا بدون موجودی را سفارش دهید.
  • رسیدهای فروش یا قراردادها را آماده کنید.
  • پردازش پرداخت برای خرید
  • نمایشگرهای کالا را تنظیم و نگهداری کنید.

برای کمک به مدیریت فروشگاه پوشاک،  فروشندگان نقش بسیار مؤثری دارند. حتی ابتدایی‌­ترین آموزش‌­های فروش، یک فروشنده متوسط را به یک فروشنده کامل تبدیل می‌­کند. اما چه چیزی واقعاً بهترین فروشندگان را از بقیه متمایز می­کند؟ پاسخ در ذهنیت آن­هاست. اینکه چگونه اساساً با محصول و فرآیند فروش خود شناسایی می‌شوند. و از چه مهارت‌های در این مسیر استفاده می­‌کنند.

مهارت­‌های فروشندگی لباس

برای موفقیت به عنوان یک فروشنده پوشاک، باید مهارت‌های قوی در خدمات مشتری داشته باشید که شامل توانایی پاسخگویی به خواسته‌ها و نیازهای مشتریان بالقوه است.

  • مهارت‌های ارتباطی: باید مهارت‌های برقراری ارتباط عالی و دوطرفه با مشتریان، همکاران و مدیریت را داشته باشند.
  • مهارت‌های فروش: مهارت‌های فروش خوبی لازم است، زیرا ممکن است مجبور باشید مشتریان را برای خرید متقاعد کنید.
  • پایداری و صبوری: ممکن است در مواقعی برای فروش یک محصول به مشتری که ممکن است فوراً به آن علاقه نداشته باشد، مداومت وصبوری داشته باشید.

فروشنده لباس با تجربه و سابقه معمولاً به مسئولیت بیشتری می‌رسند. آن­ها اغلب درآمد و کمیسیون بالاتری دریافت می­کنند. در فروشگاه‌های بزرگ‌تر، فروشندگان ممکن است به سمت‌های فعالیت­‌های مدیریتی بروند و ابتدا دستیار مدیران شوند. در فروشگاه های کوچکتر، این فرصت­‌ها برای پیشرفت متفاوت است زیرا صاحبان فروشگاه ممکن است تمام مسئولیت‌­های مدیریتی را بر عهده بگیرند.

فروشنده خوب بودن نیازمند دقت و تلاش قابل توجهی است. او باید ارزش خود محصول را برجسته کند، اما همچنین باید به همان اندازه برای خدمات و ارتباطات خوب به مشتریان تلاش کند.

 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *