مدیریت مالی و حسابداری، انبارداری و فروش از مهمترین دغدغههای تمامی صاحبین اصناف است. برای انجام درست و دقیق این فرآیندها شما باید فناوریهای جدید استفاده کنید. صندوق فروشگاهی یکی از همین فناوریها است. اما اگر نمیدانید صندوق فروشگاهی چیست با ما تا انتهای این مقاله همراه شوید. در این مقاله شما را با صندوقهای فروشگاهی و انواع آن آشنا میکنیم. در ادامه به کاربردها و مزایای صندوق فروشگاهی می پردازیم. استفاده از صندوق فروشگاهی می تواند محدودیتهایی هم داشته باشد که چند مورد از آن ها را به شما نشان میدهیم تا بتوانید از رخ دادن آن ها پیشگیری کنید. در پایان برندها و مدلهای معتبر و معروف صندوق فروشگاهی را به شما معرفی مینماییم تا برای خرید آن بتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید.
- 1. تعریف صندوق فروشگاهی
- 2. انواع صندوق فروشگاهی (معرفی 3 مدل رایج)
- 3. کاربردهای صندوق فروشگاهی
- 4. مزایای صندوق فروشگاهی
- 5. صندوق فروشگاهی به کار چه کسبوکارهایی میآید؟
- 6. مشکلات صندوقهای فروشگاهی (POS) چیست؟
- 7. نرمافزار صندوق فروشگاهی
- 8. راهنمای خرید صندوق فروشگاهی (10 نکته کلیدی)
- 9. لیست قیمت صندوق فروشگاهی در سال 1400
تعریف صندوق فروشگاهی
سیستم صندوق فروشگاهی یا POS مجموعهای از نرمافزارها و سختافزارهای مختلف است که ترکیب آنها باعث سهولت خرید مشتریان میشود. یک سیستم صندوق فروش از یک رایانه اصلی تشکیل شده است که به پایانههای مختلف پرداخت متصل میشود. سیستمهای فروش پیشرفته قابلیت نصب نرمافزار مخصوص صندوق فروشگاهی هر کسبوکاری را دارند. این نرمافزار دادههای فروش روزانه، موجودی کالا و… را محاسبه و پرداختها را پردازش میکند و به مشتریانتان رسید میدهد. همچنین به شما اجازه میدهد تا زمان، مکان و سایر جزئیات مربوط به فروش را ثبت کنید و نیز اطلاعات مهم حسابداری شما را ثبت میکند.
هنگام انتخاب سیستم فروش مناسب کسبوکار خود هم نیازهای فعلی و هم آینده تجارتتان را در نظر بگیرید. در مورد محبوبترین سیستم های صندوق فروشگاهی تحقیق کنید. هنگامی که لیست کوتاهی از آنها تهیه کردید، بررسی کنید که افرادی که در کسبوکار مثل شما هستند در مورد آن چه میگویند. نظرات آنلاین صاحبان مشاغل دیگر را بخوانید. اطلاع از رضایت خریدارن واقعی شما را قادر به تصمیمگیری آگاهانه در خصوص خرید صندوق فروشگاهی میکند. در کنار صندوق فروشگاهی دستگاههای جانبی نظیر بارکدخوان، فیش پرینتر، کیوسک سفارشگیر و… قرار میگیرد. مشاغل موجود در صنایع مختلف به سیستمهای صندوق فروشگاهی مختلفی نیاز دارند. مشاغل کوچک اغلب حتی میتوانند با یک تبلت و رسید دیجیتالی هم کار کنند. در نظر داشته باشید اگر رستوران شما مشتریان بسیاری دارد به سختافزارهایی مانند، چاپگر آشپزخانه، نمایشگر آشپزخانه، و نرم افزار هایی مانند نرم افزار رستوران و یا نرم افزار فروشگاهی نیز نیاز دارید.
* ضرورت تکمیل
انواع صندوق فروشگاهی (معرفی 3 مدل رایج)
انتخاب بهترین سیستم POS برای تجارت شما به اندازه کسبوکار، نوع صنعت، بودجه و ویژگیهای مورد نیاز شما بستگی دارد. صندوقهای فروشگاهی شامل مدلهای ماشین حسابی (ECR)، صندوقهای فروشگاهی کیبوردی و نسل جدید صندوقهای فروشگاهی لمسی میشوند که به معرفی آن ها می پردازیم:
1. صندوق فروشگاهی ECR
این صندوقهای فروشگاهی شامل یک صفحه نمایش کوچک، کیبورد، کشوی پول و پرینتر هستند و به دلیل کارایی ساده قیمت مناسبی دارند و به همین دلیل برای بسیاری از کسبوکارهای کوچک مناسباند. استفاده از این صندوقها یک روش تا حدودی قدیمی برای مدیریت فروش است، از آنجا که عملکرد صندوقدار محدود به محاسبه فروش است. این روش برای ثبت فروش شما را ملزم میکند که یک سیستم جداگانه برای مدیریت موجودی کالا و حسابداری داشته باشید. همچنین احتمال بروز خطا را افزایش میدهد
2. صندوق فروشگاهی POS
این صندوق نوعی رایانه لوحی است که نرمافزار مختص کسبوکار مدنظر روی آن نصب میشود و دارای کیبورد میباشد. همچنین قیمت مناسبی داردو
3. صندوق فروشگاهی POS Touch
نسل نوین صندوقهای فروشگاهی، صندوقهای لمسی است و ویژگی متمایز آن در مقایسه با صندوقهای فروشگاهی قدیمی، حذف کیبورد می باشد و همه چیز با یک انگشت کار میکند. این صندوق ها ظاهر زیبایی به کانتر فروش شما میبخشند و به دلیل امکانات فراوان، قیمت بالایی نیز دارند. لمسی بودن صفحهنمایش این صندوقها باعث افزایش سرعت صندوق داران و عدم اتلاف وقت مشتریان میشود.
کاربردهای صندوق فروشگاهی
در ادامه به کابردهای این صندوقها اشاره میکنیم.
- مدیریت و نظارت بر فروش
با اسکن کردن کالاها میتوانید اطلاعات محصولات را به راحتی بخوانید. اسکن کالاها به شما اجازه میدهد فرایند خرید مشتری را با سرعت بیشتری انجام دهید. همچنین امکان ردیابی کالاها و پیگیری موجودی انبار را نیز برای شما فراهم میکند. سیستمهای صندوق فروشگاهی بسته به نوع سیستمی که انتخاب میکنید دادههای فروش مشتری را در فضای ابری و یا در سرور محلی (Local) ثبت و ذخیره میکند و به شما این امکان را میدهد از اطلاعات فروش در بازههای زمانی مختلف – ساعتی تا سالانه گزارش بگیرید. علاوه بر این میتوانید تقاضاهای فصلی محصولات، هزینه بیشازحد برای محصولات و حتی پیشبینی فروش بر اساس روند آن را نیز مشاهده کنید.
- مدیریت موجودی کالا
میتوانید یک منوی محصولات در سیستم ایجاد کنید. همچنین سیستمهای نرمافزاری صندوق فروشگاهی موجودی کالا را ردیابی میکنند و همزمان با فروش اقلام، مقادیر را به طور خودکار کم میکنند و در هنگام کم شدن موجودی به شما هشدار میدهند.
- مدیریت کارکنان
شما همیشه در محل کارتان حضور ندارید تا مطمئن شوید کارکنانتان وظیفهای را که در ازای آن حقوق میگیرند، انجام میدهند. با استفاده از این سیستمها میتوانید برای هر کارمند یک نمایه ایجاد کنید، به طوری که هر بار که آنها برای پردازش پرداخت وارد سیستم میشوند، سابقهای از ورود آنها وجود داشته باشد.
همچنین این امکان را دارید که ساعت کار آنها را به صورت هفتگی ردیابی کنید و فروشهای انجام شده توسط هر کارمند را بررسی کنید. به عنوان مثال، اگر دو صندوقدار دارید و میخواهید از عملکرد آنها مطلع شوید، میتوانید سیستم صندوق فروشگاهی را بررسی کنید تا ببینید چه تعداد فروش داشتهاند. این یک روش عالی برای پیگیری عملکرد آنها است. همچنین میتوانید به عنوان یک ابزار مدیریتی و یک معیار پاداش نیز از آن استفاده کنید. با این کار کارکنان انگیزه و کارایی بیشتری پیدا میکنند. بنابراین، فروش افزایش مییابد و خدمات مشتری بهبود مییابد.
- مدیریت مشتریان
چه یک طرح وفاداری مشتریان کامل داشته باشید و چه فقط رسیدهای الکترونیکی به آدرس ایمیل مشتری ارسال کنید، صندوق فروشگاهی میتواند دادههای مشتریانتان را برای استفاده در کسبوکارتان جمعآوری و ذخیره کند، تا برای جوایز و تخفیفهای عضویت در آینده از آن بهره بگیرید. با ذخیره اطلاعات مشتریان درمییابید که محصولات مورد علاقه هر یک از مشتریان شما چیست. این مزیت باعث میشود پیشنهادات محصول و تبلیغات خود را برای هر یک از مشتریانتان شخصیسازی کنید و با این کار مشتریانتان حس خوبی خواهند داشت.
- مدیریت قیمتها
باوجود اینکه هر یک از کالاهای شما قیمت استانداردی دارند، اما در شرایط مختلف مانند برنامههای وفاداری، تبلیغات یا سفارشات عمده، معمولاً باید قیمت منحصربهفردی در زمان خرید اعمال کنید. اکثر سیستمهای صندوق فروشگاهی به شما امکان میدهند تغییرات قیمت را در سیستم خود پیگیری کنید.
مزایای صندوق فروشگاهی
برخی از مزایای صندوقهای فروشگاهی عبارتاند از:
- سریع، ساده، مدرن
حتی ابتداییترین سیستمهای صندوق فروشگاهی، این امکان را فراهم میکنند تا خردهفروشان معاملاتشان را سریعتر و کارآمدتر انجام دهند. این سیستمها همچنین به لطف ابزارهای مختلف صندوق فروشگاهی مانند اسکنر بارکد یا پایانههای کارت اعتباری، کارایی محیط فروش را افزایش می دهد.
- افزایش بهرهوری کسبوکار
استفاده از سیستم صندوق فروشگاهی میتواند تأثیر مثبتی در تجارت شما داشته باشد. به شما این امکان را میدهد که کنترل بهتری بر عملیات تجاری خود داشته باشید. با استفاده از سیستم صندوق فروشگاهی، میدانید دقیقاً چه کالاهایی را به صورت روزانه یا ماهانه فروختهاید، چه تعداد محصول در انبار وجود دارد و چقدر درآمد کسب کردهاید.
- تجربه لذتبخش مشتریان
سیستم فروش کارایی و سرعت انجام تراکنش را افزایش میدهند و بدین ترتیب با کاهش زمان انتظار مشتریان در صف پرداخت تجربه لذتبخشی برایشان فراهم میکند.
- گزارشگیریهای متنوع
سیستم صندوق فروشگاهی گزارشهای متنوعی میگیرد که به شما کمک میکند تا عملکرد کسبوکار را بسنجید و دادهها را برای فروش، محصولات، مشتریان و کارمندان خود تجزیهوتحلیل کنید.
- ذخیره اطلاعات خرید، فروش و موجودی
یکی دیگر از مزایای سیستم صندوق فروشگاهی توانایی ذخیره اطلاعات مالی، موجودی و وضعیت فروش شما است. بر اساس این اطلاعات میتوانید درآمدی را که از نظر آماری برای ماه، دو ماه آینده یا هفته آینده انتظار میرود، برنامهریزی کنید.
- صرفهجویی در وقت
یکی دیگر از مزایای این سیستم این است که به طور مداوم به شما میگوید که یک محصول خاص چه مقدار فروخته شده است و شما را از موجودی کالا مطلع میکند بنابراین نیازی نیست که کارمندی وقت خود را صرف مشارش موجودی کند.
- کاهش اشتباهات
نرمافزارهای کامپیوتری با از بین بردن خطاهای انسانی باعث بهبود روند سفارشدهی میشوند.
- جمعآوری دادههای مشتریان به منظور طرحهای وفاداری
یکی از مزایای دیگر سیستم صندوق فروشگاهی این است که با اتصال به نرم افزار باشگاه مشتریان، اطلاعات مشتری، سابقه خرید و سایر اطلاعات مربوطه را جمع آوری میکند که میتوانید با استفاده از آن کسبوکار خود را به سطح بالاتری برسانید. و برای متناسبسازی برنامههای وفاداری و تبلیغات ویژه نیز از آنها استفاده کنید. با توجه به اینکه 66درصد از مشتریان اگر به عنوان خریدار وفادار شناخته نشوند، ممکن است دیگر از فروشگاه شما خرید نکنند، استفاده از دادهها به نفع شما و ایجاد تبلیغاتی است که خواستهها و نیازهای مشتریان شما را هدف قرار میدهد.
صندوق فروشگاهی به کار چه کسبوکارهایی میآید؟
سیستم صندوق فروشگاهی برای کمک به پیشبرد معاملات تجاری و مدیریت جریان وجوه نقد به روشی کارآمد طراحی شده است. یک سیستم صندوق فروشگاهی یکپارچه هوشمندانه میتواند دردسر معاملات آنلاین را کم کرده و کارایی روشهای پرداخت را تضمین کند. این ابزار تقریباً به یکی از ابزارهای مورد علاقه همه صنایع تبدیل شده است به طور کلی، دو نوع کسبوکار اصلی وجود دارد که به سیستم نقطه فروش (Point Of Sale) نیاز دارند. یکی فروشگاههای خردهفروشی، مراکز خرید، سالنهای زیبایی و دیگری مشاغل پذیرایی مانند رستورانها و هتلها.
علاوه بر این هرساله مطابق قوانین مالیاتی تعدادی از اصناف موظف به بهکارگیری صندوق فروشگاهی میشوند. اصناف موظف به نصب و استفاده از صندوق فروشگاهی عبارتند از:
- هتلها، تالارها، رستورانها و فستوفودها
- سازندگان و فروشندههای طلا و جواهر
- فروشندههای لوازمخانگی، صوتی تصویری و تجهیزات رایانهای
- فروشندههای آهنآلات
- مشاوران املاک
- داروخانهها
- فروشندههای لوازم یدکی خودروهای سبک و سنگین و ماشینآلات راهسازی، ساختمانی و کشاورزی (نمایندگی، عمدهفروشی و خردهفروشی)
- مالکان تعمیرگاههای مجاز خودرو و انواع وسائل نقلیه سنگین و ماشینآلات راهسازی، ساختمانی و کشاورزی
- فروشندههای تجهیزات سرمایش و گرمایش منازل (نمایندگی، عمدهفروشی و خردهفروشی)
- فروشندههای لوازم بهداشتی ساختمان (نمایندگی، عمدهفروشی و خردهفروشی)
- فروشندههای تزئینات ساختمان (کفپوش، موکت، پرده، کاغذ دیواری و.. (نمایندگی، عمدهفروشی و خردهفروشی)
- فروشندههای انواع تلفن (ثابت و بیسیم)، و تلفن همراه و لوازم جانبی آن (نمایندگی، عمدهفروشی و خردهفروشی)
- تولیدکنندگان و فروشندگان مبل، مصنوعات چوبی، فلزی و غیرفلزی، اداری و خانگی (نمایندگی، عمدهفروشی و خردهفروشی)
- فروشندههای فرش (نمایندگی، عمدهفروشی و خردهفروشی)
- فروشندههای لوازم آرایشی و بهداشتی (نمایندگی، عمدهفروشی و خردهفروشی)
- فروشندههای لوازم طبی بیمارستانی، آزمایشگاهی و دندانپزشکی و انواع لوازم وتجهیزات پزشکی (نمایندگی، عمدهفروشی و خردهفروشی)
- فروشندههای بازار میوه و ترهبار
- مالکان نمایشگاههای اتوموبیل
- فروشندههای رنگ، مواد شیمیایی و مصالح ساختمانی
- فروشندههای لاستیک
- فروشندههای لوازم الکتریکی
- مالکان نمایندگیهای فروش شرکتهای توزیع یا تجاری یا صنعتی اعم از داخلی و خارجی
- فروشندههای یخچالهای صنعتی و صنایع برودتی
مراحل استفاده از صندوق فروشگاهی
- ابتدا مشتری تصمیم میگیرد محصول یا خدمات شما را خریداری کند. اگر فروشگاه فیزیکی دارید، مسئول فروشتان از اسکنر بارکد برای خواندن قیمت استفاده میکند. برخی از سیستمهای POS، مانند Square Point of Sale، به شما امکان اسکن کالاها را با استفاده از دوربین تلفن همراه یا تبلت نیز میدهد.
- سیستم صندوق فروشگاهی شما قیمت کالا و مالیات فروش را محاسبه میکند و سپس تعداد موجودی کالا را بهروز میکند تا نشان دهد که کالا فروخته شده است.
- مشتری شما هزینه را پرداخت میکند. برای اتمام خرید، مشتریتان باید از کارت اعتباری، کارت هدیه یا پول نقد استفاده کند تا پرداخت انجام شود. بسته به نوع پرداختی که آنها انتخاب میکنند، بانک مشتری شما باید معامله را مجاز کند.
- فروش نهایی و پرداخت انجام میشود، یک رسید دیجیتال یا چاپی ایجاد میشود و شما کالاهایی را که مشتری خریداری کرده است به وی تحویل میدهید.
مشکلات صندوقهای فروشگاهی (POS) چیست؟
گرچه سیستمهای صندوق فروشگاهی مزایای زیادی دارند، اما حتی بهترین سیستم موجود در بازار نیز ممکن است دارای مشکلات فناوری اطلاعات باشد. نحوه رفع رایجترین مشکلات را میتوانید به کارکنانتان آموزش دهید تا خودشان این مسائل را حل کنند.
- مشکلات نرمافزاری
گاهی برای نرمافزار شما مشکلاتی به وجود میآید. در این گونه مواقع وجود یک واحد پشتیبان از طرف شرکت ارائهدهنده نرمافزار بسیار کمک کننده است. پیش از خرید نرمافزار درخصوص پشتیبانی فنی اطمینان حاصل کنید. برای مثال شرکت باران یک سال پشتیبانی رایگان برای مشتریانش در نظر می گیرد.
- مشکلات امنیتی
یکی از بزرگترین نگرانیهای هر سیستم الکترونیکی مشکلات امنیتی است. هکرها به سیستمهای POS علاقهمند هستند، زیرا این سیستمها اطلاعات حساس مانند دادههای کارت اعتباری را ذخیره میکنند. بنابراین، برای موفقیت کسبوکار شما مهم است که از جای قابل اعتمادی سیستم POS تهیه کنید.
- مشکل شارژ
هیچ چیز بدتر از این نیست که بخواهید با سیستم POS موبایلی (m-POS) سفارش بگیرید و متوجه شوید که این سیستم خاموش است، زیرا هیچ کس شب قبل آن را به شارژ نزده است. اولین قدم برای اطمینان از عدم وقوع این امر یادآوری به کارمندان برای شارژ سیستم POS موبایل است. اما کارمندان هم انسان هستند و ممکن است فراموش کنند، اینجاست که داشتن باتری اضافی برای POS موبایل بسیار برایتان مفید است.
- مشکلات مربوط به اتصالات وای فای
اتصال WiFi شما رمز موفقیت سیستم POS شماست. بدون آن، تجارت شما قادر نخواهد بود از سیستم POS استفاده کند. بنابراین، مطمئن شوید که یک شبکه WiFi قابل اعتماد برای کسبوکارتان انتخاب کردهاید. البته بعضی از نرم افزارها مانند نرم افزار حسابداری فروشگاهی باران برای ثبت فاکتور فروش نیازی به اینترنت ندارند و می توان به صورت آفلاین از آن ها استفاده کرد.
نرمافزار صندوق فروشگاهی
برای انجام معامله فروش، کسبوکار شما به نرمافزار صندوق فروشگاهی نیاز دارد. انواع مختلفی از نرمافزارهای فروش وجود دارند که هر کدام ویژگیهای خاص خود را دارند. سادهترین برنامههای نرمافزاری برای هر فروش یک رسید (معمولاً به صورت دیجیتالی) ثبت میکنند. میتوانید از یک نرمافزار ساده برای انجام معاملات فروش استفاده کنید یا از یک نرمافزار گسترده که قابلیتهای مختلف عملیاتی از قبیل مدیریت کالاها، مشتریان و موجودی، گزارشگیریهای متنوع، محاسبه سودوزیان، حاشیه سود خاص و… را دارد، بهره بگیرید.
قیمت این نرمافزارها بسته به امکانات متفاوت است و ویژگیهایی همچون سهولت استفاده، پشتیبانی، گزارشگیریهای جامع بر تصمیم مشتریان در انتخاب هریک از این این نرمافزارها تاثیر میگذارد. این نرمافزارها در قالب نسخههای ویندوزی، اندرویدی تحت وب و سرویس ابری و… ارائه میشود.
مراقب شرکتهایی باشید که نسخه آزمایشی رایگان محصولشان را به شما ارائه نمیدهند. دورههای آزمایشی رایگان به ویژه برای خرید نرمافزار برای کسبوکارتان بسیار ضروری است، زیرا دانستن اینکه این نرمافزار چه ویژگیهایی دارد فقط کافی نیست! باید اطمینان حاصل کنید که کارکنانتان میتوانند به راحتی با آن کارکنند. با خواندن چند نظر آنلاین نمیتوانید به این موضوع پی ببرید.
راهنمای خرید صندوق فروشگاهی (10 نکته کلیدی)
قیمت صندوق های فروشگاهی در سال 1400 آنقدر بالا رفته است که دیگر نمی شود چشم بسته خرید کرد. قبل از خرید صندوق فروشگاهی باید نکاتی را در نظر داشته باشید تا بتوانید بهترین و به صرفه ترین گزینه را از بین برندها و مدل های متنوع موجود در بازار انتخاب کنید. ما از مشاوران فروش خود در شرکت باران درخواست کردیم تا ما را برای نوشتن این قسمت مقاله راهنمایی کنند و این نکات را تقدیم تان می کنیم:
1- کشور سازنده:
یکی از تفاوت های برندهای صندوق فروشگاهی، کشور سازنده آنها است. از این بین، بایامکس ساخت ایران، پوزبانک ساخت کره جنوبی و پارتنر و پوزیفلکس ساخت کشور تایوان هستند.
2- جنس بدنه:
جنس بدنه صندوق های فروشگاهی دو نوع است: پلاستیکی و فلزی (آلومینیومی). در زمان خرید حتما به جنس بدنه دقت کنید. صندوق هایی که بدنه های پلاستیکی دارند زیباتر و سبک تر هستند و در عوض صندوق های با بدنه فلزی مقاوم تر بوده و به خاطر تبادل بهتر حرارت، قدرت خنک کنندگی بالاتری دارند.
3- نوع هارد:
قبل از خرید صندوق فروشگاهی حتما از فروشنده بپرسد که نوع هارد دستگاه چیست. هاردهای SSD سرعت بسیار بالاتری به نسبت انواع قدیمی هارد دارند. در حال حاضر برندهای پوزبانک و بایامکس، صندوق های فروشگاهی خود را با هارد SSD روانه بازار می کنند.
4- قابلیت خنک شوندگی:
نوع کارکرد صندوق های فروشگاهی به گونه ای است که معمولا در روز بیش از 12 ساعت روشن و فعال هستند. حتی در بعضی فروشگاه ها ممکن است 24 ساعته روشن باشند. پس قبل از خرید صندوق فروشگاهی حتما قابلیت خنک شوندگی دستگاه را کنترل نمایید.
5- مقاومت:
حتما در زمان خرید صندوق فروشگاهی، مدلی را انتخاب کنید که در برابر خاک، پاشش آب مقاوم بوده و همچنین صفحه نمایش آن در مقابل ضربه مقاوم باشد و خش نشود.
6- قابلیت نصب نمایشگر دوم:
برخی از صندوق های فروشگاهی قابلیت نصب نمایشگر دوم هم دارند. نمایشگر دوم نمایشگری است که در سمت مشتری نصب می شود و کاربردهای متعددی دارد. مثلا می توان فاکتور را در هنگام ثبت به مشتری نشان داد و یا فیلم های تبلیغاتی از محصولات فروشگاه برای وی پخش کرد. محصولات برند بایامکس این قابلیت را دارد. در صورتی که به این ویژگی نیاز دارید حتما قبل از خرید قابلیت نصب نمایشگر دوم را بررسی نمایید.
7- نوع صفحه:
صفحه صندوق های فروشگاهی یا لمسی مقاومتی است و یا لمسی خازنی. برای کار کردن با صندوق های لمسی مقاومتی باید با یک شی مانند ناخن و یا خودکار یا قلم مخصوص به صفحه نمایش آن ضربه بزنید. اما صفحات لمسی خازنی به حرارت حساس بوده و مانند گوشی های موبایل می توان با آنها کار کرد. در زمان خرید حتما نوع تاچ صفحه را بررسی کرده و ترجیحا لمسی خازنی بخرید چرا که کار کردن با آنها راحت تر است.
8- گارانتی:
خدمات پس از فروش و گارانتی از موارد بسیار مهم خرید لوازم الکترونیکی می باشد. حتما در زمان خرید صندوق فروشگاهی مدت زمان گارانتی دستگاه را بررسی کنید. در حال حاضر دستگاه های پوزبانک با 2 سال و صندوق های بایامکس با 3 سال گارانتی عرضه می گردند.
9- فول پورت:
از ویژگی های مثبت برخی از صندوق های فروشگاهی فول پورت بودن آنهاست. مثلا پورت های LAN، VGA، USB3 و COM بسیار اهمیت دارد.
10- قابلیت چاپ رسید
هنگام خرید صندوق فروشگاهی باید به قابلیت اتصال به دستگاههای جانبی از قبیل پرینتر دقت کنید.
لیست قیمت صندوق فروشگاهی در سال 1400
به جهت آشنایی با قیمت صندوق های فروشگاهی در بازار ایران، لیست زیر برای شما تهیه شده است.
قیمت صندوق فروشگاهی پوزبانک
قیمت معروف ترین و پر فروش ترین مدل های صندوق فروشگاهی پوزبانک به شرح زیر است:
قیمت صندوق فروشگاهی بایامکس
قیمت معروف ترین و پر فروش ترین مدل های صندوق فروشگاهی بایامکس به شرح زیر است:
قیمت صندوق فروشگاهی پارتنر
قیمت معروف ترین و پر فروش ترین مدل های صندوق فروشگاهی پارتنر به شرح زیر است:
قیمت صندوق فروشگاهی پوزیفلکس
قیمت معروف ترین و پر فروش ترین مدل های صندوق فروشگاهی پوزیفلکس به شرح زیر است:
جمع بندی
صندوق فروشگاهی، یک رایانه لمسی است که نرم افزار فروشگاهی روی آن نصب میشود. در این مقاله شما را با انواع این صندوقها، کاربرد و نحوه استفاده از آن آشنا کردیم. توجه به نکات گفته شده در این مقاله به شما کمک میکند، یک صندوق فروشگاهی مناسب برای فروشگاه خود خریداری کنید.
12 در مورد “صندوق فروشگاهی (POS) چیست؟ + 10 نکته کلیدی برای خرید”
جامع و کامل بود مرسی
مفید بود. ممنون از شما
خواهش میکنم. خوشحالیم که این مقاله برای شما مفید بوده.
خیلی مفید و کامل بود. ممنون
سلام
سایت خیلی جالب و جامعی دارید
واقعا عالیه
🌹
سلام و عرض ادب
خیلی ممنون. نظر لطف شماست.
خیلی جالب بود. pos واقعا کار مغازه دارها رو ساده کرده. هم به نسبت حسابداری سنتی که با کاغذ و دفتر بود و هم حتی نسبت به تکنولوژی هایی مثل لپتاپ و کامپیوتر. واقعا pos یه چیز دیگه است.
خیلی عالی بود
خیلی سایت خوبی دارین
خیلی ممنون از لطف شما
بازم مثل همیشه توضیحات کامل و عالی!!!
واقعا ممنونم
سلام جناب مرادی
خیلی ممنونیم از نظر لطف شما :)