درآمد قصابی + حاشیه سود قصابی

قصابی‌ها سابقه شغلی بسیار طولانی دارند. این شغل یکی از مشاغلی است که درآمد خوبی دارد؛ زیرا کالای آن‌ها یکی از ملزومات بسیاری از خانواده است. البته پیش از هر چیزی باید با نحوه راه اندازی قصابی آشنا شده باشید تا پیش نیاز هاف مزایا و معایب و دیگر لزومات این شغل را به خوبی بشناسید. در این مقاله به معرفی شغل قصابی و حاشیه سود قصابی می‌پردازیم.

یک قصاب در حال تکه کردن گوشت

معرفی شغل قصابی

قصابان حرفه‌ای هستند که گوشت را از طریق فرآیندهای مختلف برای استفاده مصرف‌کنندگان آماده می‌کنند. یک قصاب در فروشگاه‌های مواد غذایی یا کارخانه‌های فرآوری گوشت کار می‌کند. آنها همچنین به کار بسته‌بندی، توزین، برچسب‌گذاری و قیمت‌گذاری گوشت‌ها مشغول هستند.

تحصیلات شغلی

قصابی لزوماً به تحصیلات رسمی نیاز ندارد؛ اما تجربه در این شغل بسیار مهم است. این امر به این دلیل است که برای جلوگیری از صدمات در هنگام برش یا تهیه گوشت برای مصرف کنندگان، به قدرت، سطح تمرکز بالا و هماهنگی چشم به دست نیاز دارد. در سال های اخیر توانایی کار با نرم‌افزار حسابداری قصابی نیز به یکی از نیازهای این شغل تبدیل شده است.

مهارت‌های مورد نیاز قصابی

برای موفقیت به عنوان یک قصاب، باید مودب و جزئیات‌گرا باشید. شما باید مهارت‌های ارتباطی عالی و درک قوی از کیفیت، برش‌ها و آماده‌سازی گوشت داشته باشید.

ایمنی یک مهارت حیاتی برای یادگیری در این کار است و قصابان باید هنگام تیز کردن چاقوها، تمیز کردن ابزار و استفاده از چرخ گوشت مراقب باشند. بهداشت مواد غذایی یکی دیگر از بخش های ضروری کار است. قصابان باید بدانند که چگونه با حفظ سطوح کار ضدعفونی شده و رعایت استانداردهای بهداشتی از عوامل بیماری زا ناشی از غذا جلوگیری کنند. آنها همچنین باید با دمای سرد، معمولاً 40 درجه فارنهایت، سازگار شوند و در آن کار کنند. قصاب ها اهمیت پوشیدن لباس های محافظ مانند پیش بند سنگین، کفش های ضد لغزش و دستکش های مقاوم در برابر برش را می‌دانند.

یکی از مهارت های مورد نیاز قصابی توانایی کار با نرم افزار حسابداری است؛ شما می‌توانید برای خرید نرم افزار حسابداری قصابی از سایت باران استفاده کنید.

سرمایه اولیه قصابی

برای راه‌اندازی شغل قصابی به سرمایه‌ای برای رهن و اجاره مغازه، یخچال مخصوص، ترازو، چرخ گوشت، چاقو و ساتور و سایر ابزارهای برش گوشت نیاز دارید و با حدود 100 میلیون تومان می‌توان نسبت به تهیه و تامین آنها اقدام نمود.

حاشیه سود قصابیدرآمد قصابی

مانند هر شغل دیگری  مکان و موقعیت محل مغازه، در فروش روزانه تاثیر مستقیمی دارد. میزان درآمد شغل گوشت فروشی بستگی به فروش روزانه قصابی دارد. هرچه فروش بیشتری داشته باشد، مسلماً درآمد بیشتری هم‌کسب می‌کند. همچنین مواردی مانند:

  • خوشنامی
  • رعایت بهداشت محل کار
  • استفاده از امکانات روز و وسایل حرفه ای
  • مکان مناسب قصابی در شهر
  • استفاده از گوشت های تازه و با کیفیت
  • وفاداری مشتریان

روی فروش روزانه تاثیر می‌گذارد. البته قصاب‌ها می‌توانند با قصابی کردن برای سایر افراد حق الزحمه قصابی و درآمد اضافی نیز دریافت کنند.

حاشیه سود قصابی

حاشیه سود قصابی چیزی بین 10 الی 15 درصد است که در فروش‌های روزانه بالا این شغل درآمد خوبی دارد. یک قصاب به طور میانگین ده تا بیست میلیون درآمد دارد.

بازار کار قصابی

قصاب‌ها در بازارهای مواد غذایی، سوپرمارکت‌ها، فروشگاه‌های زنجیره‌های بزرگ یا قصابی‌های شخصی و بازار ماهی‌فروشی‌ها کار می‌کنند.

جمع بندی

معمولاً یک قصاب متخصص در تهیه و فروش فرآورده‌های گوشتی است. وظیفه اصلی یک قصاب این است که لاشه حیوانات را به قطعات کوچکتر گوشت تقسیم کند. این کار شامل استفاده از ابزارهای مختلف مانند چاقو و ساتور برای جدا کردن قسمت‌های مختلف حیوان مانند دنده‌ها، کمر و پاها می‌شود.  به دلیل اینکه دست در این شغل زیاد نیست، این شغل درآمد خوبی دارد.

نوشته‌های مرتبط

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست محتوا