شاید رویای این را داشته باشید که شغل شرکتی خود را کنار بگذارید تا یک قناد شوید. یا شاید به دنبال راهاندازی قنادی هستید تا بتوانید دستور پخت کیک خانوادگیتان را با جهان به اشتراک بگذارید. قبل از اینکه بتوانید رویای خود را دنبال کنید، بهتر است به منظور افزایش درآمد قنادی خود برای کسب مهارتهای این شغل وقت بگذارید. در این مقاله شما را با الزامات شغلی و مهارتهای شغل قنادی آشنا میکنیم.
الزامات شغلی
- مدرک دیپلم دبیرستان استاندارد است. برخی از کارفرمایان ممکن است نیاز به مدرک کارشناسی داشته باشند
- مدرک آشپزی یا هنرهای شیرینی پزی
- معمولاً به 3 سال تجربه نیاز دارند
مهارت های قنادی
- مهارتهای کلیدی تفکر انتقادی، درک مطلب
- مهارتهای ارتباط کلامی و نوشتاری
- مهارت کار با ابزار و وسایل آشپزخانه و تجهیزات آشپزخانه صنعتی
- مهارتهای آشپزی
- توجه به جزئیات
- مهارتهای ریاضی پایه
- خلاقیت با طعم و بافت
- هماهنگی عالی دست و چشم
- توانایی ایستادن برای مدت طولانی
- دانش عمومی ایمنی مواد غذایی
مراحل تبدیل شدن به یک قناد حرفهای
مرحله 1: اصول آشپزی را بیاموزید
اولین قدم برای تبدیل شدن به یک قنادی، یادگیری آشپزی است. اکثر قنادها درک اولیهای از پخت و پز، اندازهگیری مواد اولیه و پیروی از دستورالعملها دارند.
مرحله 2: آموزش رسمی را در نظر بگیرید
برخی از افراد در حوزه شیرینی پزی کار میکنند ممکن است نیاز به تحصیلات تکمیلی نداشته باشند، اما گذراندن دورههای آموزشی کارآموزان را با پخت، تزئین اصول بهداشت و ایمنی مواد غذایی آشنا میکند. بسیاری از برنامههای رشته هنرهای شیرینی پزی و شیرینی پزی نیاز به دوره کارآموزی دارند. این فرصتهای میدانی هنرآموزان را در مراکز غذایی واقعی قرار میدهد تا آنچه را که در کلاس درس آموختهاند، تمرین کنند.
مرحله 3: کسب تجربه کاری
برخی از مشاغل آشپزی، از جمله شیرینیپزی، نیاز به تجربه در حین کار دارند. در حالی که کارگاههای آموزشی به فراگیران کمک میکند تا به این مهارتها دست یابند، بسیاری از کارفرمایان ترجیح میدهند متقاضیانی با تجربه مرتبط استخدام کنند.
مرحله 4 کسب مجوز لازم
برای راه انداری قنادی شما به جواز کسب شیرینی پزی نیاز دارید.
جمع بندی
در این مقاله شما را با مهارتهای شغل قنادی آشنا کردیم. پس از کسب مهارتهای لازم برای این شغل، خرید تجهیزات قنادی میتوانید قنادی خود را راهاندازی کنید.