در سال 2022، بازار جهانی شیرینی شکلات 103.9 میلیارد دلار بود و انتظار میرود در سال 2032 به 155.2 میلیارد دلار برسد. بسیاری از افراد مایل به راه اندازی قنادی هسنند زیرا درآمد قنادی و حاشیه سود آن زیاد است. به این دلیل که محصولات آنها شامل شکلات، ژلهها، تافیها، کارامل، نوقا و شیرینیهای مختلف میشود که در بین تمام گروههای جمعیتی از بچهها تا افراد مسن محبوبیت زیادی دارند.
درآمد قنادی چقدر است؟
قنادی را میتوانیم جز مشاغل با درآمد بالا بدانیم. البته میزان درآمد در این شغل بستگی به میزان فروش کالا، کیفیت محصولات و موقعیت مکانی بستگی دارد. در این شغل علاوه بر فروش شیرینی میتوانید از طریق آموزش به کارآموزان نیز درآمد کسب کنید.
ترفندهای افزایش درآمد قنادی
- طعمهای نوآورانه: عادات، سلایق و ترجیحات مصرف کننده به طور مداوم در حال تغییر است. تولیدکنندگان شکلات دائماً در حال نوآوری هستند تا شیرینیهایی با طعمها و شکلهای جدیدی ارائه کنند. موفقیت آنها به تمایز و نوآوری محصولات بستگی دارد. مواداولیه گیاهی ارگانیک، میوههای استوایی، و طعمهای آجیلی و عجیب و غریب در فرمولبندی محصولات باعث افزایش فروش و جذب مشتریان میشوند.
- پخت سفارشی: سفارشی سازی محصولات طبق سلیقه مشتریان یکی از عوامل افزایش دهندۀ درآمد و سود قنادی است.
- کیفیت بالا: حدود 57 درصد از مصرفکنندگان در سراسر جهان مایلند برای محصولاتی با طعمها، بافتها و کیفیت بالا هزینه بیشتری بپردازند. شیرینیهای بدون چربی ترانس عموما طرفداران فراوانی دارند.
- استراتژیهای مختلف بازاریابی و تبلیغاتی: این استراتژیها نقش اساسی در افزایش فروش قنادیها دارد.
شما میتوانید با فروش محصولات خانگی و با دریافت هزینه بیشتر برای آنها درآمدتان را افزایش دهید، همچنین میتوانید با نظرسنجی از مشتریان خود و درک سلایق آنها فروشتان را افزایش دهید. همچنین نرم افزار حسابداری قنادی با ارائه گزارش صورت سود و زیان به شما کمک میکنند درک روشنی از وضعیت مالی کسبوکار خود به دست بیاورید.
حاشیه سود قنادی
سود یا درآمد شما، مبلغی است که پس از کسر هزینههای عملیاتی مانند مواد اولیه، نیروی کار، اجاره، آب و برق، تعمیر تجهیزات و سایر هزینههای لازم قنادی شما باقی میماند. درآمد کمتر و سود بیشتر بهتر از درآمد بیشتر و سود کمتر است. سود خالص قنادیها معمولا حدود 40 درصد است.
جمع بندی
بازار قنادی دارای یک محیط رقابتی پویا و همیشه در حال تغییر است. برای ماندن در رقابت در این بازار شلوغ، کسبوکارها باید بتوانند نوآوری کنند، به سرعت با تغییر ترجیحات مصرف کننده سازگار شوند تا محصولات بیشتری بفروشند و به درآمد خوبی دست یابند.